Vårla!

Äntligen är det valborg! Och vi får vårla vid brasorna!


Mitt emellan fredag och valborg!

Vaknade i morse relativt pigg och utvilad efter bara en liten kortare utgång med jobbet igår. Så en timmes promenad innan frukost kändes som en bra idé! Grymt skönt, inte alltför varmt, och så hann jag slinka förbi och köpa lite frukost också.

Sen har dagen tillbringats på en stadstur med Tex. Mycket promenerande idag således! Har känts nyttigt!

Gårdagkvällen förresten, vi körde lite pub på jobbet (den lilla myndigheten) därefter käk och därpå nån timme på storstad. Storstad är inte direkt mitt favvoställe, så festen sparkade aldrig riktigt igång. Var hemma vid ett tiden...

Halvtvå ringde sen V, som jag har berättat om i ett tidigare inlägg här på bloggen, hon jag träffade förra veckan och inte hörde av sig sen... Nu ringde hon mitt i natten, på väg hem, och tyckte att det vore en bra idé att jag kom förbi henne (i sumpan) med en hamburgare.. Tjena mittbena sa jag.. Får se om hon hör av sig igen, eller om hon skäms grymt för att ringa mitt inatten...

Sådärja, ikväll blr det en sväng på söder, till att börja med.. sen hem och ladda inför i morgon.. ryktet snackar om valborg i morron ju!





Tredje gången!

Tre gånger den här veckan har jag träffat Maria på drottninggatan på lunchen.. Antingen stalkar hon mig eller så är det ödet! Sjukt är det åtminstone!

Och ja, det är samma Maria som satt på Soap bar i går kväll och mös!


...och så fortsättningen

Sådärja, tillbaka från möte på stan! Nu börjar jag nyktra till, inte helt angenämt!

Som sagt, vi landade på Soap bar där Maria, Jenny och Anna satt och mös, efter ett tag så dök Tex kusse Danne upp, som var hemma från London. Danne som jag bara hört talas om ryktesvägen visade sig vara en riktig skojig prick! Vid tvåtiden var det dags att dra vidare, efter mycket om och men så hamnade vi på the lab, mer dricka, dans, toabesök (är det okej att hångla på toan Tex) mer dans, mer dricka... vid halvfem insåg jag att nu måste nog pastorn dra ner rullgardinen, delade taxi mot kungsholmen med Maria och Jenny, därefter i säng vid femtiden och sen upp två timmar senare..

Kom till jobbet vid halvnio idag... möte halvtio... fick precis ett sms från Tex.. han vaknade upp nånstans där han inte visste var han var.. fast det fick jag inte skriva, att killen drar på efterfest haha!

Ska ta det lite lungan idag innan jag ska träffa min karriärcoach vid tretiden i eftermiddag..

Och jag som trodde en öl var en öl...

Det här med att ta en öl i solen på Medborgarplatsen i slutet av april är rätt meningslöst. För det första så försvinner solen rätt snabbt, man bör vara där vid trerycket för att få den där härliga sommarkänslan en längre stund och för det andra så blir en öl ofta två eller så...
...Åtminstone för pastorn, för lammet och olosf så betydde en öl varsin cola light. Pastorn lämnade Medis innan Tex han dyka upp.. trots det kom inte pastorn hem förrän fem... I morse.. hur gick det till?

Tex ringde, och var sugen på en öl, trots att han inte  hann till medis innan solen försvann, och eftersom undertecknad är en snäll pastor så ställer man givetvis upp! Vi mötte upp vid fridhemsplan och började med en öl på lion bar.. sunkigt lika med billigt lika med bra. Tex blev upp över öronen förälskad i halvlitersöl för en kvarts hundring... Vi var två rastlösa själar, så vi drog vidare till star ba, öl för 25, varför gå hem!?

Dessutom var det karaoke på star bar (för er som är nya, eller kanske gamla, i gemet så är star bar lika med gamla Johnnys!) man kan väl säga så här. Där fanns allt, den androgyna Kim som dödade en fugees låt långsamt, det fanns en glad eritrean som behandlade alla låtar som en nerdrogad Bob Dylan (jag vet, det är inget fel på Dylan, men att höra Purple rain som om Dylan sjöng den när han var som mest full var inte helt vackert, men väldigt roligt) och så självklart tjejerna som sjöng hellre än bra! Nån gång här åkte min nyinköpta hatt på, och min hatt som jag precis fått tilbaks från Olosf åkte på Tex huvud.

Efter några timmar, och säkert en hundring spenderat på öl så drog vi vidare till Lemon bar. Där vi omgående blev attackerade av en Steffefigur som såg lemon som sin lokala engelska pub. Helt enkelt en ensam själ. (vad en steffefigur är får ni fråga mig eller TP)  Han ville självklart prata med två hattar. (Hatt är Slampigt! Folk pratar med hatten, inte med mig!)

Efter en öl på lemon blev det en taxi ner till soap bar, där vi träffade på Maria, Agnetas underbara kompis, som satt och mös med Anna och Jenny i hörnet. Vi insåg omgående att den här kvällen skulle bli vild..

Men det får jag berätta om lite senare .. nu ska jag iväg på ett möte..

jag tar beteenden för 400!

 -Sol.

 - Vad är öl?

Biding! Rätt svar!

Eftersom solen skiner blir det en öl snart på medborgarplatsen ihop med Olosf och Lammet! Får se om Tex glider förbi också!

Livet kan vara rättvist ibland!

Förövrigt har jag försökt vara lite pastorn martyren idag.. men tydligen klär inte han mig, även om jag tycker han kan se rätt bra ut...


att dejta.. eller?

Har insett att det i huset där jag jobbar även jobbar en tjej som jag dejtade i höstas. Nu är huset grymt stort, 18 våningar och hur många som helst som jobbar här. Men varje gång jag kommer till jobbet så funderar jag på det, hur kommer det vara att träffa M, tänk om vi åker upp i hissen ihop, och jag inte känner igen henne? Hur som helst så tycker jag det är lite kul varje gång man åker upp med någon man inte känner i hissen och den stannar på våning tio. Där hon jobbar.. jaha, tänker pastorn då, där har vi en kollega till M... ;-)

Och apropå det här med män och kvinnor, och dejtande.... Har från säkra källor fått höra att det bästa för att sända seriösa signaler är att byta nummer med tjejen, inte försöka hångla upp henne på krogen och framförallt inte ta med henne hem. Sen ses man veckan efter på en mysig dejt, tar en fika eller en promenad eller så. Så i helgen var jag seriös, bytte nummer med en tjej i fredags och en i lördags. Tog till och med deras nummer, annars brukar jag ge ut mitt. Så slipper jag ha initiativet Tänkte att nu fan ska jag gå på dejt, solen skiner, vad kan gå fel. Så vad händer då?

1. jag hör av mig
2. Jag får ett svar 
3. Jag hör av mig igen, vad sägs om en fika i veckan
och sen då.. inte ett ljud... vad är det för fel på tjejer? Här har ni chansen att berätta vad jag gjorde för fel? Senast jag hörde av nån av tjejerna var i lördags (fredagstjejen) respektive söndags (lördagstjejen) 

 


El pastores trötta ben känns som ett sår - jojo

Med hjälp av min nya favoritradiostation gick eftermiddagen som en dans på den lilla myndigheten. Efter jobbet gled jag hemåt, och var så glad så jag inhandlade en skiva! Jo ni vet en sån där liten silvrig sak med musik på, tror dom kallas CD!

Och ännu gladare i hågen så deltog Pastorn sen i sitt eget lilla race kungsholmen runt.. till en början deltog jag i joggingklassen, men allt eftersom låtarna spelade förbi i min Ipod blev det först lunkaklassen för att sen avslutas stort i krypklassen den sista kilometern eller så.

Efter lite käk så är man stark igen, sitter och diggar min nyinköpta platta nu, Groove på svenska.. ska fan ta och utse en dagens låt från plattan stort dte eftersom ni inte får dagens låt till livs varje dag!

Dagens låt!
Helt klart Jojje Wadenius - Ett sår,

Ni som kommer på vilken låt som har samplat den vinner en drink! Kan säga så här mycket det är en svensk grupp som toksamplat den.. och dom är från Norra B typ.. om jag inte är helt ute och cyklar!

Bra radio!

Fick en grymt bra webradiolänk från lammet! http://www.hotmixradio.fr/index.php?page=play skön partymusik! Fransmännen kan dom!


ett inlägg där jag berättar om saker som gör en glad

Jag har berättat om lördagen, och hur jag träffade en kille i gantslipover.. något som jag trodde var helt ute. I söndag när jag och Tex var ute och gick med Tex polare H och A så visade det sig att alla visste vem killen var. H bara visste, A hade haft sex med han (för fem år sen eller så) och Tex läste hans blogg. Och apropå det, här står jag och pratar med han i fem minuter, och tydligen satte jag avtryck Sånt är kul. Vilket för mig in på nästa roliga sak.

Var som sagt på några anställningsintervjuver idag, på Gotland City frågade en av dom som intervjuvade mig vad "social kompetens utöver det vanliga" som jag har skrivit i min CV betydde. Förmodligen betyder väl det att man koms ihåg dagen efter av någon man slösnackat lite med!

Nåt mer som är lite skoj är Joanna, i ystad (gissar jag) som gillar min blogg! Sånt är extra kul, trodde bara det var mina närmaste som orkade läsa allt dravel jag skriver! :-)


En eftermiddag är alltid en eftermiddag..

....men ibland så får dom lite krydda! Den här bjöd på en del pikanta detaljer som Cornelis skulle sagt! Den började med att jag cruisade stan på lunchen på jakt efter en ny hatt, Tex ringde, och hattjakten avslutades, utan hatt visserligen, men med lunch på Åhlens tak med Tex och Nyktis. Därefter en snabb vända på kontoret på 17e våningen innan jag gled ner till Gotland City på anställningsintervju. Kändes som den gick bra, även om det aldrig är en garanti för att det gott bra.

På väg till nästa intervju blir en glad och lite sprallig pastor stoppad av en tjej från Greenpeace, Mira. Efter att jag förklarat att idag är fel dag för mig att gå med i greenpeace står vi och snackar i säkert fem minuter då Slider ringer. Fika? ja fika, jag lämnar Mira på gatan i sin söta gröna greenpeace jacka och glider upp till Upper Queen street för en latte med Slider.

Iväg till nästa intervju, träffade Peter på HRC, skönt samtal, hade blivit varnad för han, att han skulle vara stressad och ostrukturerad. Men det enda ostrukturerade jag kunde komma på under vår timme var hans tänder. Shit pommesfritt, såg ut som han fått en puck i gapet. Nåväl, får se om jag hoppar in där och ser hur deras festvåning börjar nån gång i maj!

Tog en öl med Cathy på en uteservering på odengatan efter mötet, därefter förbi vivo, shoppa lite, hem laga mat, och sen styrelsemöte i bostadsrättsföreningen...

Nu är det CSI kväll med både originalet och CSI NY på femman.. och lammet sitter och efterfrågar U2 låtar från min burk... kan livet bli bättre?

ja kanske.. det får vi se i morgon..


Fredag hela veckan!

Jag är oftast glad. Det har hänt att kollegor frågar mig hur sjutton jag kan vara positiv en måndagmorgon när det är som längst till nästa helg. Nu ska ni få ett litet tips. Varje morgon när jag vaknar är jag dum (eller smart) nog att tänka, "Grymt skönt, det är fredag idag" Man blir lite gladare då, när man sen sätter sig och läser tidningen inser man att aj fan, det är tydligen bara måndag, men man glömmer fort, så guldfisk man är, och på vägen till jobbet med en nyinköpt Latte i handen kommer tanken tillbaks igen. Vad skönt att det är fredag. Prova själva! Livet blir lättare!

Förövrigt anser jag nog att tisdagen är den mest menlösa dagen i veckan.

Den här dan bjuder på lite spänning! Jag har två intervjuver i eftermiddag, först en som kommunikatör på Gotlands turistförening, och sen som ansvarig för HRC´s festvåning. Vet inte om jag vill ha något av jobben, men intressant att gå på lite intervjuver, jag måste ju börja träna om jag ska ha ett nytt jobb till hösten!

Sådärja, veckan har precis börjat, grymt skönt att det är fredag idag! Eller hur?


namedropping...

Måste bara namedroppa lite.. lemonbar i fredags.. vem stod helt plötsligt i baren om inte Janne Schaffer! Det är stort! Och med ett glas bubbel i näven! Innan Janne dök upp höll jag på att springa in i en kille som till hundra procent lik den gamla silvermedaljören i boxning (88) George Cramne, numera George Scott! Under en promenad sen på lördagen så snubblar över Soundtrack of our lives frontman Ebbot! Det är nästan lika stort som Janne Schaffer!

Nu flyger fåglarna lågt, så nu ska jag nog bege mig ut i solen!

Lördagens synder straffar sig!

Sicken skön kväll det blev igår! Började kvällen med middag hos min farbror på söder. Man blir på grymt humör när man dricker bubbel genom hela middagen!

Sen iväg till Agge som fyllde år, lammet var där så det blev en skön fest. Ett gäng stack upp till Nilson&Holm och körde avancerat rollspel mitt i festen, När vi kom tillbaks så dök grabbarnas grabb, Olosf upp också! Sen satt man helt plötsligt i en bulle ner mot East! Slutligen landade vi på White room...

El pastore gillar nog egentligen inte White room.. Lammets fd ragg JL var där och han verkar ha fattat tycke för undertecknad, så vi gled runt lite där inne. Snackade med nån snubbe i Gantslipover på dansgolvet, vad fan är det som händer? Gantslipover? Det är väl 2006 nu? Folket från rockefesten på Laroy dök upp, rätt skum blandning, en snubbe lammet kände hade fått tag i en Motörhead T-shirt, och sminkat sig á la dödsrock, ohc hade ett nithalsband.. Hans kunskaper om Motörhead visade sig vara minimala.. Men men.. han var fint utklädd åtminstone!


En helg i familjens, och festens, tecken!

Lördag förmiddag, har mer eller mindre precis vaknat, fått i mig lite käk, och sitter nu med en kopp kaffe framför datorn.

Var ute i hässelby villastad igår för att käka middag med familjen, fira min svåger som fyllde 38 och min systerdotter som fyllde ett, när jag ändå var där så passade jag på att byta däck på riskokaren som för tillfället var parkerad ute i Hässelby där ute sen körde jag hem den dit den hör hemma - Kungsholmen! Vädret var ju fint så jag bestämde mig för att cykla ut, med några kilometer kvar började det såklart att regna. Svinkalla vårregn är inte skoj. Tro mig! Då förbannade man sig själv att man lånat ut kärran till syrran en vecka!

När jag efter mycket om och men kom in till stan igen så drog jag iväg till Lemon bar och träffade Lisa... dom har gjort nåt med det stället, det brukar vara drag som sjutton, hög musik, folk som dansar överallt och bra tryck. Igår var det, som kanin 3,5 skulle sagt  "Det var firmafest i brallan". Folket på plats verkade inte vilja röra sig i takt till den alldeles för låga musiken. Inte okej i Pastorns värld! Efter några öl så blev omgivningen mer avslappnad, Mats och hans sköna polare dök upp, jag började skåla med en tjej som dansade på borden, vi stimmade runt lite, snackade med folk och sa hej där och hej här trycket ökade... tyvärr inte nivån på musiken! Jag vill inte kunna höra mig själv när jag sjunger med i låtarna! Och tro mig, det vill ingen annan heller!

Två killar på lemon igår blev jag inte klok på, slingat hår och backslick..mm är det på väg tillbaka? har det aldrig varit borta? eller var det grym ironi? jag vet inte... 

Olosf ville ha över mig till söder, tur att man inte hamnade där, Olosf som är en klok kille var hemma vid midnatt och sov som en liten duva när jag skickade mitt sista mess vid halvett! Klok kille den där Olosf! :-) Tydligen fyllemessade jag Olosf inatt också.. Inte klok killen den här pastorn!

Fast nu är det lördag!

Ikväll blir det fest hos Agneta, ska bli grymt skoj! Fast jag lär bli sen, ska hem till min faster och farbror och käka middag först.. kan bli en grym partysänkare, fast jag ska nog överleva det med. Har ju gjort det förut. Min farbror förresten, han är som 81 årig version av Pastorn, han, liksom jag är yngst i en stor syskonskara, har glimten i ögat, och vet hur man bjuder på sig själv! Fast ikväll bjuds det ju bara på mat.

lammet tror

Att hon kommer bli en Polska med snowjoggers och gula blend När hon växer upp!



Kärleksfåglar!

Det sägs att på Tex jobb finns det en kvinna som röker gula blend och har snowjoggers!

Det är stort! Ska fråga Tex om han inte kan ta med henne på nästa fest!

Solen har skinit idag! lovar!

Idag har jag sett solen, inte lämnat stockholms innerstad men sett SOOLLEEEEN! nån timme efter lunch idag så lös solen över nacka forum.. lyckliga nackabor!

Annars har dagen vart skön, jobbat på rekryteringsfirman idag, fixat och donat lite med några upphandlingar jag håller på med. Dom ska vara inne i början på maj, håll tummarna för att det går vägen! Och så ringde dom från gotlands turistförening,ska träffa dom på intervju för en informatörstjänst på måndag, kul, hade glömt bort att jag sökt jobbet.. men så är det i pastorns liv, han drömmer, söker, glömmer typ. Avslutade arbetsdan med två timmar karriärcoachning, nu börjar det bli knepigt eftersom jag nu ska börja fundera på vad sjutton jag vill göra till hösten. Hon blev lite putt när jag först i slutet av vår session berättade att jag på måndag ska på två intervjuver... två? Jo just det, ska på en intervju som ansvarig för en festvåning också.. låter inte som ett heltidsjobb i mina öron, men vem vet. Shit, jag vill ju ha sommarlov, får försöka styra upp så jag inte behöver jobba i sommar!

Slutligen, när jag kom hem idag så fixade jag min hoj, skönt, det vara egentligen bara pumpa däcken och fixa ena bromsen, nu är den så gott som ny, förutom att den är rätt dammig efter ännu en vinter i vårt lilla cykelförråd på gården. I morgon tänkte jag cykla ut till min syrra som bor ute i Hässelby Villastad om vädret är schysst. Annars blir det tunnelbanan. Tyvärr så är riskokaren redan där, utlånad till min andra syrra som är uppe från skåne... Men imorgon får jag tillbaka den! Härligt!

Nog dags att krypa ner i lådan och sova lite nu! I morgon börjar helgen!

Dom loras på finlandsbåten!

Kommer precis från ett telefonsamtal med min kära, något ålderstigna mor som i veckan tog en tur till åland med en stor röd båt. När hon kommit hem upptäcker hon att de två flaskor Campari hon inhandlat skattefritt bara innehåller 21 procent alkohol. Två dagar senare är hon fortfarande arg som ett bi när hon får tag i mig. Den flaska hon redan hade hemma innehåller 28 procent! Hon är lurad! Nån insmugglad polack på färjan har spätt ut hennes älskade Campari! Hur får det vara så här, är Sverker inkopplad? Varför gör inte den myndighet jag får min lön från nånting! det är SKANDAL!!!

Efter att jag förklarat för henne att anledningen till att Camparin på finlandsbåten är 21 procent, medan den hon köpt i spanien för nåt år sen är 28 förmodligen beror på dom svenska (och finska) alkohollagarna, allt över 22 procent räknas som sprit, och hade det vart 28 procent, ja då hade hon bara fått ta med sig en liter, inte två, så lugnar hon ner sig lite.. Kändes skönt att lugna ner en i den äldre generationen! (Fotnot, min ålderstigna mor är 74)



går väldigt bra ihop

Snowjoggernsa i mitt förra inlägg går väldigt bra ihop med lammets senaste inlägg.. :-)


Snowjoggers

Var är egentligen världen på väg när man för andra kvällen i rad har plågat sina stackars nattvardsben med en joggingtur utefter kungsholms strand. Och när Kungens första kåk han köpte är till salu på Ebay i skrivande stund är det nån som kan tänka sig att det är värt 225 000 dollar (dvs cirkus 1,7 miljoner)  samtidigt som en medelstor fyra går för det dubbla utan att Elvis har bott där.... Och vad är det som händer när vintern är på väg bort, och till och med Lammet har ställt undan sina snowjoggers!

Snowjoggers
Har haft så fullt upp de sista dagarna, igår var jag på den lilla myndigheten, jobbade på som bara satan, beställde en massa skumma böcker och gjorde mer eller mindre klart mitt lilla projekt gällande scannrar. Skumma böcker jag, snart kommer jag göra en litteraturstudie av samhällskunskapsböcker för gymnasiet och högstadiet vad de skriver om Handelspolitik respektive EU. Känns som ett påhittat uppdrag bara för att jag ska ha nåt att göra under dom 15 timmarna i veckan jag måste vara på jobbet. Påhittat, men visserligen kul, kommer kännas som man är tillbaks i plugget igen, och har jag tur så kan jag lyfta två nya femmor (för er lite yngre borde det vara samma sak som MVG eller nåt)

Gled runt lite efter jobbet idag och letade efter en halsduk, hittade en snygg på en damavdelning... är det okej att köpa en damhalsduk? Och vad sjutton är det för skillnad? Det är ju en d-a halsduk bara! eller nåt!

Imorgon ska det regna sägs det, goodbye till att glida till jobbet i kavaj då således!



idag var en bra dag...

Vilken skön dag pastorn har haft idag! Måndag, annandag påsk, solen sken, jag fick sova så länge jag ville, jag kollade saldot, som inte alls blivit så underminerat efter helgen och bestämde mig för att idag skulle vara en bra dag för some serious shopping connectat med en långpromenad...

På med hatten och ner på stan, köper ett par träningsbyxor på stadium, vidare runt bland elektronikbutikerna, fastnar för en Ipod Nano (givetvis svart), vidare ut på stan, stannar till i gallerian, köper några piketröjor och en hoodtröja (nån sa att dom var fruktansvärt ute, men stäm mig då!)  Knallar vidare ner mot söder, surfar in i lite sköna butiker med hattar och annat utan att lyckas hitta hatten med stort H (förutom den jag har på huvet, men behöver en lite somrigare nu till våren). Käkar lite thaikäk nere vid ringen innan jag träffar syrran och hennes familj på bondegatan. Därifrån drar vi ner till Hammarby sjöstad för lite fika hos Johan och Petra som precis som syrran har två barn... och eftersom min syrra bor i helsingborg, och Petra är därifrån tänkte jag sammaföra dom. Grymt trevligt, både Leo (3,5 år) och Pontus (2,5 år) slogs om Pastorns gunst. Det var lattja med klossar här, och lattja med trätåg här... skönt efter en påskhelg med bra mycket sprit inblandat.

Efter att ha kommit hem kom Tex förbi, vi snickelisnackade lite om ditten och datten, han fick sin rock och glasögon som han lämnade i lördags. Därefter kände jag mig stark, jag jag gör det ibland, så jag drog ut och sprang. Årets första joggingtur, kändes spontant och bra, fyra kilometer blev det. Ni som sett min vintermage på nära håll förstår att det var en bedrift! Nu fan ska det bli fler springturer i vår!

Nu sitter jag här med en kopp the, snackat lite med lammet på MSN, betstämt att DJ Daz var bästa låten hos mig i lördags, och mår allmänt gott...
 
Dagens låt 1
Eftersom dagen vart så soft så får Ice Cube och It was a good day vara dagens låt..
..nummer ett vill säga..
Dagens låt 2
Får vara DJ Daz  och Woah song... bara för att den kommer rulla hela roadtripen...

Mysko relationer

En rätt intressant grej hände igår. Jag har en historia av att om jag är intresserad av nån, och träffat nån några gånger, så blir de ihop med sina ex. Det här har hänt några gånger, och det är nästan så att jag förväntar mig det om jag träffar nån fler än några gånger..

Till historien då, igår, när jag hade, om inte den värsta bakfyllan i år så den värsta bakfyllan i påsk, gled T online på MSN. Minnesgoda läsare kan komma ihåg T från min blogg förra veckan, jag dejtade henne i söndags och i måndags... Hon bad om ursäkt för att hon inte hört av sig (som om jag gjort det) och berättade ångerfyllt att hon träffat sitt ex igen. Jaha sa jag, jag kan väl inte säga att jag varit jätteintresserad av henne, även om hon var en intressant bekantskap. Hon mådde jättedåligt över det och ville ses och snacka. Jag, som förutom att jag var bakis, var hungrig som en pastor och hade middagen stående på spisen kände väl inte direkt för en massa relationssnack just för tillfället. Så jag sa som det var, jag ska käka nu, vi hörs senare.

När jag sen kom tillbaks till burken så var hon offline. Nåväl tänkte jag, det löste sig ju fint. Idag dåra, när jag är ute på en maratonpromenad, så får jag ett sms.. Förlåt, hur mår du? Hur mår jag tänkte jag, rätt bra, inte bakis, hurtig på prommis, med en massa nyinköpta prylar i väskan, svarade då Jora, jag mår förvånansvärt bra. Och hon svarar, Vad kul för dig, att du mår bra, kram.

Rätt skumt det här tyckre jag, vi träffas två gånger typ, och hon verkar tro att vi har något ansvar mot varandra, det är ju inte så att vi stressat ihjäl varnandra med sms och telefonsamtal under veckan direkt. Men sen får hon dåligt samvete för att hon träffat sitt ex.... skumt ju.... tycker jag... och varför berättar jag allt det här?

Alltid glädjer det nån!


Twilight Lamb!

Rätt märkligt att polarn lammet bara verkar känna snygga tjejer! Eller gömmer hon de andra för mig? För att bygga upp sin status som tjejen som bara känner snygga tjejer.. eller nåt..



45 kanaler och så tittar på TV-shop....

Med tanke på hur sliten min kropp var igår så är det inte konstigt att jag blev hemma i soffan och sega hela dan och kolla  på tv. Jag har grymt mycket kanaler hemma, typ 45 stycken eller så, och det enda som fanns att titta på var infomercials! Nu vet jag allt om uppblåsbara sängar, tandblekning och magträningsredskap. Som tur var så fanns inte telefonen inom greppbart avstånd, annars hade man väl blivit triggerhappy, ringt och beställt!

Apropå TV-shop reklam, vad hände med Vikki laMotta? Kommer ni överhuvudtaget ihåg henne? Hon hade nån mirakelkräm som snurrade på TV-shop nån gång runt 94 eller så. Det roliga var att det var så uppenbart att hon fått en plastikoperation från helvetet, hon kunde liksom inte få ner smilbandet, och så sitter hon i TV och ler och säger att det är tack vare mirakelkrämen! Älskar dom där programmen när folk får betalt för att vittna om produktens förträffligthet! (Thanks Vikki, I look ten yers younger now" varpå Vikki svarar, "I´m glad to help you") Läser Magnus det här så kan han säkert fylla i mer om Vikki!

Idag måste jag lägga lite tid på min karriär, och glida ut och röra lite på mig, antingen ta en långpromenad ner på stan eller kanske försöka snöra på mig joggingdojorna och ta mig en sväng utefter vattnet.

Känner mig förövrigt hyffsat fräsch idag, var nog en bra idé att stanna hemma och sova igår!


sliten!

Vilket grymt ös igår! Det droppade in grymt sköna lirare i min etta igår! Lammet hade med sig Elina, Kristin, Viktor och Carro, Olosf droppade in själv men inviterade Mange och Rikard och tex tog med sig sig själv!

Eftersom segheten är grym idag så blir det inte så mycket skrivet idag.... Vi kan säga så här, det var gott om glas och sprit framme inatt när jag kom hem.... Vi hamnade som vanligt på Soap, och blev välrepresentade på sthlmfinest också.. till och med en gruppbild fick de till! Bra jobbat! Tyvärr hängde inte Elina med in på Soap, tror hon fick sig en eller annan mjölkdrink för mycket hemma på scenen.... Har inte träffat henne tidigare, men Lammet har snackat om henne, och hon var en trevlig överraskning! Man hade nästan börjat trott att hon inte fanns.. att hon bara var en blogg i mängden! ;-)

Egentligen borde vi planerat vår roadtrip igår.. men där gick vi bet... Men va fan, då har vi ju en anledning att festa igen snart!






ååå vilken långfredag!

Och så kan vi lägga ännu en galen kväll till handlingarna! Jag mötte upp Tex och hans producentpolare Henry på det som en gång var bonden bar på söder. Det var levande musik, billig öl och en ganska hög nivå av kvinnlig fägring, vilket ju alltid är trevligt. Henry har några godingar innanför västen redan innan så han väljer att ensam dansa framför bandet i en twinpeaksliknande drömsekvemsdans. Efter några öl så hookar undertecknad och Tex upp med två systrar, vi kan kalla dom Anni och Elin, för det var tydligen det de hette. Dom verkade ha ungefär samma skruvade syn på landet som oss så kvällen gick fort! Att de dessutom kände hela rytmsektionen medan Tex var bundis med sångerskan gjorde ju inte saken sämre. Här fanns det stordriftsfördelar!

Tex tröttnar på öl
Mot slutet av kvällen börjar Tex tröttna på ölen, varpå han gör klassikern "du, det här smakar ju inte vodka redbull" och pekar på sin öl. Fräckheten belönar sig och han står med ett stort leende och en ännu större drink i sina texhänder! Bra där, friskt vågat hälten vunnit!

Efter stängningsdags bestämmer vi oss för att dra vidare till Kvarnen, en plan som snabbt ändras till Kellys.. Väl på Kellys väcker min hatt uppmärksamhet bland motorburen ungdom(?). En glad pastor inser inte förrän det är försent att killen som tittar på hatten har en snygg skinnväst märkt Hells Angels.. haha.. men han var rätt trevlig även om han förmodligen inte förstod hälften av det jag sa! Men handen på hjärtat, vem gör det?

Eftet att pastorn fått pussa lite på den äldre av systrarna, Elin, och dessutom bärgat hennes nummer, så beger sig våra två (tex och jag) krigare mot hemmets härd.

Vi har tur, det går en tunnelbana direkt när vi glider förbi medborgarplatsen, varpå planerna på taxi för pastorn skrinnläggs och han beger sig ned i kollektivtrafikens irrgångar. Vid Slussen glider Tex av och vagnen fylls av svartrockare på väg till efterfest i Kista, samtalet är dystert men intensivt bland morgondagens makthavare (svartrockarna) och undertecknad lutar sig tillbaka med ett leende på läpparna.

Då kommer plötsligt Tex inrusade i vagnen, han har ändrat sig, han drar med till K-holmen, soffan hos farsan lockar mer än att vänta på röda linjen söderut i en halvtimme! Tveksam till om hungern verkligen får slå ut sömnbehovet övertalas jag ändå av Tex att hänga med in på MikkiDees. Tex beställer en specialare, McTasty, som förmodligen är en Mcnasty, alla som har jobbat i kök vet hur mycket man älskar specialbeställningar klockan halvfyra på natten! Vi får väl se hur Tex mår idag! :-)

Idag ja! Ikväll är det fest! Ovanligt! Påskafton är här!

Ojojoj.. vilken kväll!

Haha vilken galen kväll igår! Jag bloggade lite igår från Olosf lya så ni har ju redan koll på hur knäppt det var till en början! Det visade sig att Olosf polare Inger bodde i Färentuna, jag slänger snabbt fram ett, då känner du stina i konsum? Och visst gjorde hon det Färentuna är inte större än så. Stina, som jag tog körkort tillsammans med för ett år sen ringdes upp, väcktes, förvånades och skrattade lite pliktskyldigast efter det konstaterats att hon kände Inger med..

Från Olosf packade jag, tex, olosf och Tess in oss i en taxi och drog till Soap. Tror man vart där för mycket på sistone, jag börjar känna igen folket där nu! Skrämmande! Tex var full som en kastrull, såg ut att vara riktigt sådär tokfull, ungefär som Petter sjunger om i Hinka...fan vad skönt det är att bara bara va full! Utanför soap träffar vi en tjejkompis till Olosf, så när Tex och Tess hittat ner i tunnelbanan (dock ej mot samma adress) så glider vi in på soap igen vid halvtre tillsammas med Madde och Elisabeth som båda visade sig på k-holmen. White russians laget runt och sen stänger Soap, varpå jag, Olosf och Madde drar till White room (vitt tema ett tag där) och träffar LAMMET! Som läckert står och dansar på en avsats tillsammans med sitt ex och ett gäng flaskor Pommery! Vi dansar, lattjar, Rodde är där med sin tjej innan vi helt plötsligt vaknar upp och konstaterar att stället är typ folktomt. Eftersom klockan är halvfem och partynerverna dunkar så drar Olosf, jag, Madde, Rodde och Roddes tjej ner till Labbet.... Fast där går vi in i väggen... kvällen avslutas för mn och Olosfs del med en burgare med Mickedonkan och en promenad hem till kungsholmen.... Hemma 0600 mer eller mindre död..

Nä, nu är det långfredag! ska ut och ta en promenad och käka lunch med min gamla (nåja, vi är lika gamla) granne Jennifer, ska bli kul!


körkort VS licens!?

matchen är igång! Vi vanliga dödliga sitter på körkort för att få framföra motordrivet fordon i trafik....Slakis däremot är inte bara körkortsinnehavare! Killen har dessutom licens för att köra bil!

Det är stort.

Tex = slakis! :-)

Hos Olosf igen! Och tex, eller Thommi, har fått ett alternativt namn! Slakis! nästan som shakira va? :-)

Olosf är inte här... han var här, försvann, och snart tillbaks hoppas vi! Allt mycket märkligt som vi säger, eller som man säger nån annanstans, todo mas barato.

Tex är full och jag med! Olosf, ja fan jag hoppas det.

Skärtorsdag 06!

klockan är sent för att vara en torsdag, och jag sitter hemma hos Olosf! Promille(?)halten är hög för tillfället och Olosf tangentbord är snubbligt som mina fingrar!

Vilken dag! Skärtorsdagen 2006 bjöd på en del sköna grejer, min mobil var tokdöd i morse, och när den började funka (död och död, att försöka ringa på den gav meddelandet "tjänsten inte tillgänglig" vaddå inte tillgänglig, kan man inte ringa med den, vilken d-a tjänst är tillgänglig då? Hallå Vodafån!) När den vid elvarycket började funka fanns det ett gäng meddelanden på teflonsvararn!

Hoppade in i riskokaren, drog till systemet, prisextra, hämtade lite prylar på jobbet (den lilla myndigheten) plockade upp en kavaj från kemtvätten och parkerade bilen. Sen träffade jag Tex, drog en lunch vid tre, ut på stan, köpte skor (halva priset, coola sneakers, skön personal shopper fick jag också) sen ner på gamla brogatan, in på homeboy, köpte en t-shirt, skum som sjutton, men killen som gjort den var där, och nån gång när jag är nyktrare kan jag säkert beskriva vad allt på t-shirten betyder. Tex vill klippa sig, jag dissar, ner på vasagatan, vi ska till kungsholmen nu, vi ramlar in i nån outletstore mittemot Nordic light, dom har en snygg kavaj för 500 bagis. När jag ska betala säger killen i kassan att det är ett grymt bra pris på kavajen, det fanns en till, jag frågade vad jag får för skönt pris om jag köper båda dom som är kvar. Priset sjunker då från 500 för en till 800 för två. Jag gillar att vara två, köper två. 800 dom kostade typ 1200 styck från början. En bra affär är en bra affär.

Tex och jag drar till k-holmen, kollar affärer, köper inget, går och klipper oss. Min diss är glömd. Vi ser bra ut, jag kör hem Tex innan jag drar hem och softar lite....

Resten av kvällen får ni höra om i morgon!


Fyra! (4)

Fyra, det är antalet gånger som Tex, 25 i juni har lagat mat. Inte i år alltså, utan i HELA sitt liv! Det är ju galet ju! Var han sjuk på hemkunskapslektionerna? Hur svårt kan det vara? Killen kan ju läsa och kokkonst står ju i kokböcker! haha!

Tex är killen som gärna går ut och käkar hela månaden, och sen frammot den 17 i månan så frågar han sig vart lönen tog vägen...

Gissa vem som kommer få laga mat på roadtripen i sommar! Tex tex Tex-Mex!


jag mötte Bill!

Vilken kväll! jag och Slider har mött Bill! Bill, killen som är som en femårig korsning mellan Kid Rock och Carl-Einar Häckner med fickan full av pokemonkort och med en glaskula att snurra på med på bardisken!

Det hela började (och nu kan historien bli lång, för det har inmundigats alkoholhaltiga drycker under kvällen) med att jag träffar mina barndomskompisar Johan och Magnus vid medborgarplatsen för lite snack, lite öl och lite samkväm! Vi landar på Dingo på skånegatan efter ett tag där jag äter en utsökt aussieburgare samtidigt som öl efter öl slinker ner för våra strupar. Efter nån timme så dyker Slider upp till allmän förtjusning! Eftersom Dingo är utrustad med biljardbord så börjar vi spela lite lätt. SAS, dvs statligt anställda singlar mot PPMFOB dvs pastorns polare med fru och barn. Trots en knackig start lyckas slider och undertecknad vinna tre raka matcher. Allt medan vi nynnar den gamla discoklassikern "The Hustle".  Efter tredje raka förlusten så bestämmer sig Magnus för att det är dags att sätta sig ned lite.... Förslaget om att vi kanske ska satsa lite pengar för att göra det mer spännande går inte alls hem och vi börjar prata om skumma saker man har för sig.

Jag visste att Magnus var lite klockfetischist, men att han hänger på amerikanska klockfetichistsajtern är fru och barn gått och lagt sig kom som en total överraskning! Jag har bara känt killen i 26 år, och att han kände till Internet är ju klart, killen jobbar ju på Microsoft, men att han skulle vara en aktiv användare kom som en stor överraskning!

Nåväl, nog om detta, efter att vi brutit upp från söder så knallar jag och slider hemåt, nånstans vid tegelbacken konsaterar vi att promenaden tagit ut sin rätt, en till kall goding borde få slinka ned i våra strupar. Vi glider in på Locaranda på klara norra kyrkogata. Sätter oss i baren, softar lite, snackar lite och har det allmänt trevligt när helt plötsligt ett litet yrväder med hatt sitter bredvid oss. Det är Bill. Eftersom jag bär hatt, och Slider är skåning så börjar vi snacka med Bill. Varpå Bills lillasyrra också glider upp, och lägger sig på bardisken. Nu vidtar ett skumt samtal mellan två killar 30+ och Bill och hans lillesyrra. Att Bill visar sig vara från skåne gör ju inte saken sämre, då det i Sliders hjärta klappar ett varmt hjärta för den landsändan...  Efter ett tag så dyker barnens föräldrar upp, tacksamma över den kostnadsfria barnvaktningen som två smålulliga spelevinker utgjort. På vägen ut från restaurangen hör vi Bill sjunga med klockren röst  "bä bä vita lamm, går på restaurang... " Slider får nog ta och fylla i resten av sången där!

Som sagt, klockan är snart tolv, Pastorn ska sova, förstod ni nåt av det jag skrivit så grattis! Om inte, Grattis då med!

Natti!


Stort fett leende!

Sitter 17 våningar över stockholm, solen gassar och jag har haft en utmärkt promenad längs med vattnet till jobbet! Så här skulle alla dagar vara, sol, skönt väder, gott kaffe, bra utsikt...

Fler borde få se den här utsikten. Varför finns det ingen krog högst upp i nån av hötorgskraporna. I den utanför mitt fönster, den andra från hötorget räknat verkar det vara ledigt på dom två översta våningarna. På den under är det möblerat men jag har aldrig sett någon jobba därinne. Stockholm lär ju vara den enda huvudstaden i världen utan en riktigt schysst sky bar. Visst, royal viking hotell har en bar högst upp, men hur högt upp kommer man där egentligen? Och kaknästornet då, långt från stan! Man ska kunna smita in bara! Undrar om jag har en affärsidé här... :-)

Det här med bloggande då, vissa grejer kan man skriva, men att jag i söndags efter att ha varit på en småseg lunch hos mina föräldrar smet iväg direkt efter lunchen bara för att slippa köra hem min snart 85 åriga faster skriver man ju inte. Nu kan ni vara lugna, Margaret har färdtjänst, så hon kom hem till slut, anledningen till att jag smet var att jag helt enkelt inte orkar lyssna på hennes klagande... Allt är mycket bättre i USA, så nu vet ni det. Att hon inte flyttar dit är för mig en gåta. Min kusin, hennes dotter bor där, och min farbror är död, så det skulle vara väldigt fiffigt på nåt sätt.

Mer man inte skriver är att jag efter lunchen hörde av mig till en tjej jag träffade ute för ett tag sen, T  åkte förbi hämtade upp henne och gled ut och käka middag. T är 23, och kanske inte riktigt min drömtjej, men liten hångel fick man åtminstone... Igår träffade jag T igen.. vi drog hem till mig ett tag sen sjussade jag hem henne till hägersten...

Drog och tränade ikväll sen, konstiga människor på gymmet, nån tjej sprang runt och bara drog i maskinerna typ! Och så spännargänget... Ja ni vet dom där lirarna som bara går runt och hänger, och visar musklerna för varandra..

Mycket skrivet nu... så nu får det räcka! SOLEN skiner idag! Det är det viktigaste!


Var det fullmåne i lördags?

Okej, nu måste jag börja fundera på vad som hände i lördags egentligen...När jag väl kommit in på soap bar så raggade jag tydligen på först lammet, sen en liten blondin, sen lammets kompis Suzy, som jag mycket väl vet inte är intresserad... Den enda jag hade någon framgång med var den lilla blondinen, som visserligen hade pojkvän, men pussade lite på pastorns rosenröda läppar ändå...

Den enda förklaringen är att pastorn var kärlekskrank och kelsugen....förmodligen var det fullmåne! Hört att man blir sån då!

Verkar ju stört omöjligt...

... att inte hamna på fest en lördagkväll nuförtiden! Igår fann jag mig helt plötsligt hemma hos Olosf i Stadshagen! Kul som fan.. vi var ett gäng som drog vidare till Soap bar sen, och mötte upp Tex och Lammet. Lammet var grymt snygg igår, nästan så man smälte när man såg henne! Tyvärr bangade Slider ut i kön och drog till gamla stan för att träffa några polare. Och ja, slider, tror du gjorde ett felval! I Taxin in till stan konstaterar jag att jag haft lite kul med tjejen som Agges kompis Maria delar lägenhet. Varpå Monika rings upp... haha skumt värre!

Väl inne på soap visar det sig att lammet inte bara har med sig Suzy, utan också FCZ Tore.. ojojoj, den killen kan inte dansa, eller bjuda på sig själv på en nattklubb! Stackarn! Grymt kul i och för sig att ett gammalt strul till mig, Petra, har nobbat han så hårt på en finlandsbåt så killen nästan börja gråta, eller kul och kul, synd om han egentligen, men det är skoj att han dök upp med lammet! Haha! Tex var där med nåt skumt förortsgäng han tagit med sig från nån 25årsfest alldeles för långt från stan!

Idag blir det att dra ut till föräldrarna för att vara trevliga mot släkten.. Ska nog gå bra det med, solen skiner ju!



Roadtrip på en lördag!

Vilken fullmatad dag det har varit! Jag hade tänkt ta det lugnt idag och jobba lite med min karriär.. När Slider hörde av sig i morse, var jag sugen på att ta en sväng till kungens kurva? Visst var jag det. Och när Tex ringde så anmälde han sig som frivillig till att fylla upp bilen!

När jag svängt förbi jobbet och hämtat en skärm till Olosf så mötte jag upp Slider och några kollegor till oss. Fick Pidde med tjej plats? Visst fick dom det! Så vi hoppar in riskokaren, hämtar upp Tex på vägen. Vi var på väg, 5 vuxna i bilen, 19 tums skärm i trunken! ROADTRIP! Eller åtminstone en försmak på vad som komma skall, för skärmen ska ALLTID med såklart!

De tre i baksätet hoppade av vid IKEA medan jag och Tex gled in på Willys. Om det är nån du vill handla med så är det Tex. Han upphör aldrig att roa, eller oroa om han hade varit en femåring. Det börjar med att han går rakt in i en glasdörr, varför gå igenom öppningen tänkte Tex, bättre att glida in i glasdörren! Han fick ont i knät. Väl inne vid fruktdisken kommer det en liten boll farande, Tex, alltid på helspänn, är övertygad om att det är en råtta och hoppar upp i luften och skriker som bara Tex kan. En bit bort vid chipsen står en liten kille i femårsåldern och vinkar. Det är hans boll som rullat förbi Tex fötter. Vi går vidare, Tex med hjärtat i halsgropen och jag med skrattet bubblande i halsen. Vid mjölkkylen ser Tex en av tjejerna i personalen i en öppning. Tex approcherar, dock ser tjejen Tex och stänger dörren, som råkar vara av det tyngre slaget, Tex hinner precis komma undan innan han blir krossad av lagerdörren!  Såg riktigt roligt ut!

Efter Willys, och en tur på Duka så gled vi in på IKEA för att hitta resten. IKEA kungens kurva är inte världens bästa ställe att hitta nån på direkt! Men tack vare modern informationsteknologi så gick det bra. Vi funderade ett tag på att efterlysa vårt solskensbarn Slider i högtalarna men hittade ingen kundtjänst. Gruppen samlad, obligatorisk femkronorskorv och sen in med hela gänget i riskokaren igen för färd in mot stan!

Sammangattningsvis, en helt klart godkänd dagtur!

Hörde att Tex numera kallar sig "Tex, jag är en bloggare" på krogen... Där ser man! vissa går det fort utför med... eller om det är uppför!




Limegrön skjorta!

Kan man ha en limegrön skjorta? Hoppas det, köpte en idag, tror den kan passa med min vinröda sammetskavaj.... eller så ser jag ut som en färgblind neonapa... Opps. Nåväl, den var prisvärd, om nu limegröna skjotor kan vara det.

Från mitt fönster på ett av mina jobb, 17 våningar över city i en av hötorgsskraporna ser människorna ut som myror. Och så ser man grymt långt. Om ni nån gång undrat vart killen kommer ifrån som står med en skylt på drottninggatan vid Åhlens som säger nåt om mat och sånt som man aldrig orkar läsa. Jag vet, jag såg han komma ut från en restaurang. Som en liten myra som bar på ett stort plakat. Intressant. I min lilla värld. Ikväll sägs det att jag ska hem till jenni. Om jag ska tro vad hon sa igår blir jag ensam kille med 20 tjejer. Så det gäller att lukta gott! :-) Fast limegrönt blir det inte ikväll.


Nördarna slår tillbaka!

Jag råkade ut för en uppenbarelse idag! Tillbringade några timmar på bild och ljudvisning på musikmuséet vid lunchtid (jag var där för lunchmackan, smarrig, brie och salami, mums) tillsammans med två av mina kollegor. Vi kan kalla dom Bengt och Micke, för det heter dom. Det som är speciellt med Micke och Bengt är att de är audiofiler. Nej, Tex, de kör inte audi, och nej Lammet, man bör inte äta dom om man är dålig i magen. Dom här killarna, eller gubbarna (50-60 årsåldern) lever för sina högtalare, ryktet säger att Bengt har en källare full med högtalare hemma i Uppsala, och att minst hälften av dom här högtalarna har vandrat, eller åkt, hem till Micke för utbyteslyssning. Killarna har för många högtalare helt enkelt, och kan sitta i timtal och diskutera dom! 

I vilket fall som helst, vi sitter på det där eventet och en blind kille med norskt namn som bygger högtalare glider upp på podiet och ska snacka lite om "ljud vi inte hör". G´dammit! Högtalarna den här killen byggde lät så djävla rena (till skillnad från våra everydayspeakers) att jag tappade fattningen. Vill ha! Och jag är övertygad om att när jag väl köpt dom så kommer jag precis som Micke och Bengt bjuda hem intet ont anande polare på fest... och sen plåga dom med det klockrena ljudet i mina högtalare.... Ghettoblaster släng dig i väggen säger jag! 

Efter eventet körde jag två timmar med min karriärcoach innan jag gled ut på stan och Slider ringde, det blev en, det blev två och vete fan om det inte blev tre öl på KGB innan det blev hemgång för pastorn. Slider drog iväg med en av våra före detta kollegor Björn som dykt upp för att (får jag säga det slider?) lira dataspel.... sån är han. 

 

Samtidigt på kliniken...

... Jag tog mig i kragen och gled in på SESAM city på sveavägen idag efter jobbet, dvs gick för att testa mig, jag brukar göra det ibland känns liksom säkrast så, och så kan man fylla på förrådet av såna där som man trär på.
När jag kommer in i väntrummet efter att ha registrerat mig och det är värsta stämningen där inne! Kändes som man avbröt värsta raggstämningen mellan den killen och den tjejen som satt där och småskoja om sina små projekt. På stereon dunkade man ut lugna favoriter, förmodligen för att kliniken ska få nya kunder inom några veckor... Vi satt där och väntade och drog skumma skämt om varför vi var där i några minuter innan det först blev snubbens tur och sen min. Skumt! men skoj! De som kom in under tiden jag satt där satt mest och såg generade ut.. haha! Grymt skön syn.

Tjejen som satt där gav ett tips på några sköna reklamfilmer som passande nog finns på kondom.nu.. såklart, kolla in dom
http://www.kondom.nu/trilogin/ alltid lär man sig nåt! Framförallt är det ju intressant att höra skillnaden på tjejens och killens versioner av natten.

Om man tänker efter så satt tjejen där när jag var klar också, hmm undrar om hon var anställd av kliniken för att roa oss i väntrummet? Och sprida skyddets visdom?

Det, mina vänner, lär vi aldrig få reda på, om vi inte skickar dit nån förståss!


Slider är i stan!

Och inte vilken slider som helst! Utan originalet, från top gun,Rick Rossovich! Han spelar tydligen in nåt tv-program om heminredning. Hans fru är svenska och de har ett hus i värmland..och nu snart en lägenhet i Stockholm...Så djävla knäppt. Undrar om hans fru går på psykofarmaka?

;-)


Sommaren är på väg!

Det måste den vara, för idag fixade jag biljetter ner till Tyskland och min polare Klaus bröllop i Juni, och juni är sommar! Fy fan vad efterlängtat!

Idag är en stor dag!

För det första, Carro - the second lammet hakar på roadtripen! Då kan vi inte ha tråkigt! :-) Nu ska vi bara bestämma vart vi ska!


För det andra så bjuder dagen på en dagens låt, bara det är ju värt att fira, bob hund, tralalala lilla molntuss rullar högt hos mig på jobbet idag! Den kör vi för TP som bara har 12 veckor kvar innan han kan börja se molntussar igen! Skål!


Tung dag igår!

Fy bubblan vilken stressig dag jag hade igår! jag håller ju på att avveckla mig själv på mitt befintliga jobb. Vilket just nu betyder att jag är där 15 timmar i veckan fram till 15 juni typ. 15 timmar har varit det jag egentligen arbetat förut, även om jag hängt här 40 timmar i veckan typ. Så igår jobbade jag på eftermiddan bara.. På förmiddagen däremot var jag på mitt nya jobb, eller jobb och jobb, jag ska hjälpa en polare som har en liten rekryteringsfirma med lite allt möjligt mot att jag får hänga med ut på säljbesök och lära mig att sälja. Där var jag på förmiddan igår... snacka om full dag, nu vet jag hur vanliga löneslavar har det! Som en otäck bonus hade vi styrelsemöte i min BRF igårkväll också, och till på köpet hemma hos mig, hann jag fixa fika till det då? Nä, skulle inte tro det!

Nåväl, nu börjar jag komma in i lunken igen, ska ut till föräldrarna i eftermiddag och fixa lite inför att de kommer hem från Turkiet i morgon. Sjuk grej det där förresten, Farsan som är i det närmaste blind drar iväg för att kolla solförmörkelse.. haha. Men coolt att dra iväg när man snart är 84! Sen vill han att det ska finnas skumpa och räkor hemma i kylen när dom kommer hem i morgon eftersom morsan fyller år! Romantiskt så det förslår!



Psykofarmaka!

Alltså jag kan inte upphöra att förvånas över hur bra pyskofarmaka och michelangelo passar ihop! Det skönaste är att man kan ta i stort sett hela resten av texten till Michelangelo och bara byta det ordet!

Psykofarmaka, kan du svara på
Hur du gjorde dom, alla tavlor som blev historia sen
Psykofarmaka, men så svara då
Kan du komma hit, och ta med stafflit och måla av min vän

Visst, det ger inte så stor mening men det gör ju inte originaltexten heller! Eventuellt bör man byta ut nån av verserna till:

Slider gick på krogen, ragga upp en galen tjej,
hon var lite konstig, men hon gilla sliders greeeeeeeej
håret var klippt med en lustig frisyr,
Slider var sugen på galet rivig dressyr
Så mästaren nånstans ifrån
slider svarar inte i telefon!

psykofarmaka....

och så vidare..



sett den här förut

Hittat en kamera med ett gäng sjuka bilder på, varav den här förmodligen tar priset ihop med min och lammets kanindans så dra in en kommentar i Tex blogg!
Kameran sågs senast i Tex bakficka på soap bar igår vid sent på nattentiden!  

blir det mer fest än så här!Här har ni förresten min enormt snygga crazy frog hjälm,på huvet på Lammet.. ;-)

Kameran känns igen på dom skumma bilderna, titta gärna på lammets och min kanindans! Och så den här bilden då förståss! Alla samlade utom Olosf.. Någon stackars kompis till Slider fick den här bilden via MMS inatt också! Så djävla grattis på födelsedagen! haha!


Söndagens låt!

Får ni stå för själv! Pröva att sjung Psykofarmaka till Björn Skifs gamla dänga Michelangelo! kan inte bli bättre!


Dieselmannen!

Ni känner dieselmannen va? Killen som dyker upp i ens lägenhet när man kommit hem full från krogen, och som börjar med att växla alla hundralappar till 20 lappar och sen hälla diesel i munnen på en innan han drar igen. Jag har råkat ut för hans kompis, barskåpsmannen! Kommer precis tillbaks från en tur till köket (jora, det är LÅNGT min våning är 30 kvadrat) och tror fan i mig att det var ett tiotal flaskor framme på diskbänken! Tio flaskor på fyra personer, shit pommesfritt! Kommer ihåg att vi drack blåa shots och grumliga drinkar i och för sig.. Men att vi använt tio olika sorters sprit verkar ju knäppt ju! Således, barskåpsmannen måste ha varit på besök! 

 Annars har dagen tillbringats med Tex på capri för lunch, sen en kortare promenad för att komma hem igen typ... inga kaniner skymtades tyvärr....

Konstaterade igår att slider har hundraprocentig utdelning när han går ut med mig, åtminstone under mars! Det är grymt stort! Visst, man kan väl säga att jag misslyckades i torsdags när han fick med sig prins valiant på psykofarmaka hem, men även solen har fläckar!

Apropå fläckar, kolla in
Lammets blogg och läs om hennes framfusiga förslag till ett av hennes ragg.. glida fram till nån i baren och fråga om man ska hångla! stort stort stort! Och sen skäms hon för att hon fjortishånglar! 

 

Ursäkta, visst har inte vi gått i samma klass?

Nä, förmodligen inte... Men det var gårdagkvällens raggningsreplik! Ni kan inte ana hur många inne på Soap som jag inte gått i samma klass med! Vilket ju inte är så konstigt med tanke på att jag drog upp medelåldern med 8 år typ!

Kvällen började med skön förfest hos mig med Tex, Lammet och Slider, komplett med sprit, sprit och drinkar! Tror vi drack sprit också! Som vanligt togs det bilder och  jag blev lurad att dra på mig djungelskjortan jag hade på Cathys och Vickans porrfest för typ fem år sen..

Raggningsreplikboken kom fram och alla fick en replik... Och att fråga folk om man inte har gått i samma klass är rätt skoj... speciellt folk som är 12 år yngre typ! En tjej blev nästan sur och frågade om jag verkligen trodde det... haha att vi inte gått i samma klass.. och sen frågade hon när jag gick ut... ;-) Gick ut vad? haha jag gick ut gymnasiet när hon började ettan... galet ju!

Olosf dök upp inne på soap också! så då var vi fullt gäng! ;-) Slider började ragga på en brud som hade kille, men verkade lyckas charma han också, Tex vred om Lammets nos så hon började blöda,  och jag gled runt och frågade folk om vi inte gått i samma klass.... Ni hör, knäpp kväll! Nåt av lammets ragg dök upp, varför håller hon sig till killar i fel division? Han var typ en sjua medan lammet självklart är en 12a!

När soap stängde drog vi vidare till blue moon... det är alltid tungt att glida in där vid halvfyra.. förstår inte att jag trots den sena timmen kunde hälla i mig tre öl eller så innan jag drog hem vid kvart i fem...

Det lär komma fler inlägg om gårdagkvällen! godmorgon!

Rätt låt? Eller?

Såg på MTV igår att pimp my ride UK skulle pimpa Bez risiga londontaxi, Bez var polaren (och pillerlangaren) till Happy Mondays som en dag dök upp på scen och skapade en helt ny dansstil.. Rave... Var tvungen att plocka ner lite happy mondays låtar och kom på att det fortfarande svänger grymt! Inte dags för en sån retrovåg snart? manchester indie.. med Happy Mondays, EMF, Jesus Jones? Vore klockrent i min lilla värld!  

Således är step on med happy mondays dagens låt. Skönt ostämt housepiano, viskande sång och ett stick mot slutet som inte matchar in alls i låten, och som därför gör den bättre!


Inte direkt en lördagslåt.. men den svänger så man kan dansa åtminstone Och ni kids därute som tänker, va fan är det där för stofil, vilka är happy mondays, det finns inga lyckliga måndagar (JO det fanns det på 80 talet!) ladda ner och lyssna på Kinky afro.. den kommer ni känna igen! Tror jag.. :-)

Olyckan!

jag såg olyckan på kungsholmen igår...jag trodde inte han fick lämna parkbänkarna på nytorget. Han såg dessutom hyffsast nykter ut och var på väg mot vasastan.. blåser förändringens vindar månne?


Toasång

haha! kom precis på att jag och Tony fick herrmuggen på Blue moon bar att sjunga igår.. knäppt!

en dag kvar på racet!

Idag mår man som man förtjänar! Vilken  kväll igår! Dag två i tredagarsracet! Först förfest hos Tony sen utgång till Månen.. Alltså, det måste varit starka drinkar hemma hos Tony.. Helt plötsligt på blue moon gjorde stället själ för epitetet Kungsgatans finlandsbåt! Allt började gunga! Och inte hjälpte det att ta en till öl heller! På vägen ut så pratade jag med en tjej med alldeles för lite kläder på sig vars snubbe inte ville plocka ut hennes jacka. Fyllepastorn påpekade att hon borde göra slut och tog hennes nummer! Får se om jag följer upp det! Hon kanske lyder pastorns råd! kul isåfall!

Hos Tony såg jag till att den här bloggen är startsida på burken! Så Tony! när du läser det här! Tack för igår! klockren kväll! Och jag vill ha tillbaks USB minnet vid tillfälle!

Nu är det nog dags att dra sig tillbaka några timmar! Ikväll är det fest!

haha