Vill man se fin ut på bröllop? Jo visst fan vill man det. Även%2

DSC00698.JPG
Vill man se din ut på bröllop? Jo visst fan vill man det. Även jag. Och så glömmer jag trimm helvetet hemma! Med det här skägget ser jag ut som en sämre skogshuggare. Fan Fan Fan, enda lösningen nu är väl att supa ner min bordsdam med taskigt finkel så hon tappar synskärpan. Hur svårt kan det vara att hitta hb i kungsbacka?

'I invite you to a sallad' är svaret man får om man på rumpanbar

DSC00692.JPG
'I invite you to a sallad' är svaret man får om man på rumpanbar i kungsbacka frågar om en 'side sallad' på engelska. Så det här är således salladen vi blev inbjudna till.
Hur kommer det sig då att jag hänger i kungsbacka? Jo christofer gifter sig i eftermiddag. Så gårdagen tillbringader på dom lokala haken tillsammans med en mixad grupp med européer som sällskap.

Bilar!

Råkat ur för den här rackaren nån gång? Bilar, med chocklad, inte alls gott kan man tro, och inte alls gott de 2-3 första bilarna. Men sen är man fast, dom är beroendeframkallade som få. Den mörka chockladen som smälter i munner samtidigt som man tuggar på en seg, syntetisk massa. Hjälp mig! jag är Hooked! Och dom finns bara under en begränsad tid! Vad göra!image128

Har ni förresten gjort ett besök på bilarnas hemsida? Gör det, och kolla in bilmuseumet. Lite småskoj får man allt säga. Adressen? Gissa! Litar på att du som läser det här är hyffsat självständig, me jag väl avslöja så mycket att du måste kunna stava till Ahlgrens och bilar, samt lägga ihop de två för att få fram rätt adress! Lycka till!

Bil ja, är ju på väg att sälja riskokaren, om tre veckor (om man ska tro ford, vilket man nog inte ska göra) så kommer min nya Focus inrullande över landets gränser och ner i min fika, eller nyckeln lär hamna i fickan åtminstone! Nån som behöver en riskokare, lite svår lär den bli att sälja med de parkeringsskador den fått sig till livs under tiden i min ägo. Att vinterhjulen dessutom är inlåsta i syrrans garage, och hon är i Thailand fram till 10 oktober gör ju inte saken lättare.

Men först ska jag och riskokaren få åka på en sista utflykt. Ner till göteborg och Christofers bröllop. Ska bli sjukt kul, inte bara för att jag ska få träffa hans blivande fru, Viktoria, för första gången, utan också för att jag ska vara toastmaster, och få hänga lite med Klaus och David som flygs in från Tyskland respektive England.

Vågat drag förresten att låta mig vara Toastmaster eftesom den blivande frun aldrig träffat mig. Men hon lär, förhoppningsvis, bli positivt överraskad - eller nåt.


Baksmälla är bluff!

Jag har genomskådat baksmällan! Det är en bluff, en fake, en, jag vet inte vad! Det är inte spriten som är boven utan sömnen, eller snarare brist på sömn!

Gick båtvakt med TP inatt, att gå runt och titta på båtar mellan 23-05 är väl sisådär skoj. Och ännu tråkigare idag, idag känner sig kroppen sjukt bakis. Jo inte huvudet då, men resten svarar ungefär som att jag druckit 12 öl och några shotsbrickor! Hela problemet torde således vara tröttheten, och inte spriten!

Så gå inte på det där med att du har bakismage, benen är som spagetti med mera, det har inte med spriten att göra, sov istället!

Flaming Lamborghini

image127 

jag säger bara, do it. Jens bjöd på Flaming lamborghinis förra fredan, nu ungefär har jag vaknat till liv i huvet. Dom rekommenderas för ett snabbt, och effektivt alkoholintag!

Och hur enkelt är det inte

Skikta kahlua och Sambuca i ett martiniglas
häll upp Blå curacao i ett snapsglas
häll upp bailys i ett snapsglas

Värm upp martiniglasets utsida med en tändsticka, tänd eld på innehållet,

Svep hela medelst sugrör

När botten börjar närma sig fyll på martiniglaset med  blå curacao och bailys som du redan hällt upp i shotsglas.

Bli full.


Cool förälder som softar med barnen

Sån är jag, som förälder, åtminstone enligt Aftonbladets "Hur är du som föräldertips" helt otroligt att man på sju frågor kan få svar på det. Dock får det väl tas med en nypa salt då jag inte har några barn. Inte helt säkert att det som jag tänker och tycker nu går att applicera på barn när den dan väl kommer. För det gör den väl?

Vad blev du?

Bajsadresser!

Råkade hamna på en lista över spelaragenter som är licensierade av svenska fotbollsförbundet. (Totalt ointressant, jag vet) det är killar som förmodligen kan dra in en liten slant då och då. Men kolla in deras mejladresser! Telia, hotmail, Yahoo, spray, bostream, och nån har till och med en Algonet adress. (pröva algonet.se och se vart du hamnar!) Hur seriöst känns det? Har dom inte ens haft ork att lägga 200 spänn på en domänadress? Jag skulle tveka innan jag gör större affärer med nån med en Hotmailadress! Wake up and smell the f*******g coffe som man säger!

"Jag är ingen sämre människa för det"

Säger en av snubbarna som är med i sköna loserprogrammet "ensam mamma söker" apropå att han har blivit dömd för kvinnomisshandel och rån. Nähä? Inte en sämre människa nä, för jag tror på alla människors lika värde, däremot så verkar ju inte han tro på människors lika värde. Tre misshandelsdomar har han mot sig samt ett väpnat rån mot en bekant. Just det, mot nån man känner, vilket ju torde klassa in han i loserfacket på riktigt. Allt enligt dagens aftonblad.

Kommer TV3 ställas som ansvariga om singelmorsan väljer den här killen och hon sen blir misshandlad? Kommer TV3 överhuvudtaget ha dåligt samvete om det sker. Eller kanske snarare när det sker. Har man en gång tappat greppet och börjat slå nån i sin närhet så kommer det hända igen. Det enda är att tröskeln förmdligen är lägre nästa gång.

när det gått snett för en polare

DSC00679.JPG
när det gått snett för en polare

Är vi överens?

Rihannas Umbrella är en av årets bästa låtar.

Lok är ett av Sveriges bästa rockband

Således borde en kombination av folk från Lok och Umbrella bli bra

Det blev det.

Var melodifestivalen 1979 en bluff?

Någonting var inte rätt i det svenska samhället 1979! Framförallt inte i melodifestivalsammanhang. Det här var långt innan Christer Björkman tog över showen, och långt innan det blev delfinaler i varenda svensk byhåla. Nä, på den här tiden fanns det bara ett tiotal artister som kunde komma i fråga.
 
Just år 1979 minns jag eftersom den låt jag hade som favorit, Magnus Ugglas Johnny the Rucker kom sister.  Gick allt rätt till? Var det en tävling i att mima? Ta er en titt på
klippet här. Magnus Uggla sjunger, eller gör han det? Visst mimar han? Och visst är det usel läppsynk?

Vinnaren det året var Ted Gärdestad med låten Satellit. Ted vet uppenbarligen ungefär hur man mimar, han formar åtminstone orden rätt även om jag tycker det ser ut som att han överartikulerar något helt förbannat grovt!





Satyriasis

Är inte riktigt lätt att uttala som nymfomani. Varför fick vi killar ett skumt ord för?


Tidiga morgnar!

Den här veckan har jag kommit upp strax efter 6 varje morgon vilket lett till att jag måndag-tisdag var på jobbet redan 20 minuter i åtta. Sjukt tidigt. Imorse bestämde jag mig för att göra nåt åt saken och gick och träna innan jobbet. Vi har gym på jobbet, så man önskar att de gamla stämpelklockorna funnits kvar, då hade man haft ett skönt flexsaldo mot slutet av månaden! Trodde i min enfald att jag skulle vara själv på gymmet vid sjutiden när jag anlände. Men icke sa nicke, tre vattenfallpensionärer satt och stånkade bland maskinerna.

Hur kommer det sig att pensionärer alltid (?) är så morgonpigga? Kan det vara så att ett liv i ekorrhjulet krashar morgonsömnsklockan så pass mycket att man från pensionsålder och framåt kommer vara uppe med tuppen! Snacka om arbetsskada! Jag kommer vilja sova när jag blir pensionär!

Bloggtips... Och låttips

Jag har hittat en ny favoritblogg, förutom den här då. Det är Magnus Uggla som bloggar, och shit vad han skriver. Den kille är helt fast i bloggträsket och bloggar flera gånger om dan! Helt underbart! Ta er en titt och gör som jag!

Igår fem i elva skrev han om att han hatar när folk kommer fram och ber han spela gamla låtar. Lik förbaskat tycker jag att hans alster från 1977, "varför ska man ta livet av sig när man ändå inte får höra snacket efteråt" innehåller en av hans bästa låtar, åtminstone rent textmässigt."Varit kär" :

Varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås,
och jag har givit min kärlek blommor,
men den har alltid flytt sin kos.

Den första gången som jag såg dig,
då älskade vi med varann,
och den kärleken kändes så riktig.
men plötsligt bröt du våra band.

Någonting måste vara fel,
varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås.
Och jag har givit min kärlek blommor,
men den har alltid flytt sin kos.

När man inte har nån att älska kan man tänka,
att man vill ha nån att hålla i hand,
men när man är tillsammans då kan det hända,
att det vore bättre utan några band.

Någonting måste vara fel,
varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås.
Och jag har givit min kärlek blommor,
men den har alltid flytt sin kos.

Varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås.
Och jag har givit min kärlek blommor,
men det har aldrig gått i lås.

Varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås.
Och jag har givit min kärlek blommor,
men det har aldrig gått i lås.

Varit kär så många gånger,
men det har aldrig gått i lås.
Och jag har givit min kärlek blommor,
men den har alltid flytt sin kos.
Varit kär så många gånger,
men den har alltid flytt sin kos. 

28 kompisar senare

Vi var 28 personer som drog iväg på en skön räk/taco och rockkryssning i fredags. Snacka om att go hillbilly! Men kul hade vi trots Vindhems personals riktigt risiga inställning till service!

Mathias höll sig från att bjuda på Long islands utan bjöd istället på 
Tokyo Ice Tea grymt god drink och man behöver inte direkt göra avkall på procenten heller! Några såna glas efter ett antal pitchers med öl gjorde ju inte direkt att man mådde bra i lördags!

Vilket kanske inte gjorde så himla mycket, lördagen regnade inne kan man väl säga, förutom en kortare promenad med Malin som för min del slutade på Daglivs. Skönt att vakna upp en söndag och känna sig stark! Blev lite meck med båten innan vi begav oss ut på en liten sväng. Det är sjukt vilken skillnad det är när man är två ombord jämfört när man är fem ombord som vi var i onsdags!

Efter båtturen drog vi en pizza innan vi fikade lite hos Cathy och Mathias (som hade bakat, Mathias alltså, inte cathy! Vilken kille, förstår att Cathy vill gifta sig med karln). Pizzan ja, vi hamnade bland lokalbefolkningen på pizzerian i västra skogen. Skumt folk.. Väl värt ett besök för er som inte vart där än. Ölen går lös på 110 spänn för en pitcher (1,6 liter) tycker man det är för mycket kan man få 55 cl för 35 bagis... Snacka om ständiga happypriser! Inte konstigt att populationen i västra skogen är mer eller mindre fulla på söndagarna!

Visst ser det skönt ut!

image125
Här är hon, skönheten som TP och jag jobbat på, i vattnet! Visst ser det skönt ut?

Julklappstips! Redan nu? Jajemen!

Eftersom det bara är 3,5 månader kvar till julafton kan det vara läge att fundera på julklappar! Här är ett bra tips på present!

filip och fredrik - tappet

Tappet, inte tappert, för hur djävla roliga har ni inte blivit nu då? Hur kul är det att fråga Zlatan om vad han tror att medellivslängden om 100 000 år är i Sverige. Och sen som dåliga förlorare dagen efter skicka fram en engelsk reporter att ställa samma fråga.

Vad gör dom i morgon? Skickar fram en tysk som ställer frågan, och sen sänder dom allt på kanal 5 i höst. Blir ju hur bra TV som helst. Först två svenska spelevinkar som frågar, sen en engelsk äldre man, och sen i morgon då en tysk fräulein eller nåt.

Kan bara hoppas för deras skull att de har en plan med det hela. Annars är dom väl tillbaks där dom började? I det där sandlådeprogrammet som gick på TV4.. vad det nu hette.

Vad är väl en helg i Skara?

Inte mycket kan man tycka. Men när Christofer ska gifta sig så vore det väl skam om det skulle vara svensexa utan mig! Så i helgen satte jag mig i riskokaren och kokade ner till Skara. Ska inte gå in allt för mycket på vad som hände här i bloggen. Men i korthet kan väl sägas att efter att vi kidnappat C (och fick en 6 åring att börja gråta) fick han dra in stålars på torget i Skara genom att sälja grönsaker, för pengarna köpte vi kläder som han sen gled runt i och bland annat drog av några låtar tillsammans med högstadiekidsen i  Skara musikskola. Eftersom Kinnekulle ligger i närheten så begav vi oss upp bland tomtar och troll för lite femkampsaktiviteter (som visade sig vara 18 grenar, inte fem, men vad gjorde det, jag var ju på vinnande laget!) Därefter en delikat middag innan en vedeldad bastu intogs med buller och bång.

image123

Christofer ja, vi bodde ihop under en termin i Holland, och fortfarande är det så att han är den enda jag bott ihop med, och jag den enda han bott ihop med (innan han träffade sin blivande fru, Viktoria). Bröllopet går av stapeln sista helgen i september och yours truly har blivit signad som toastmaster. Något vågat val med tanke på att den blivande bruden aldrig har träffat mig... men det ska nog gå bra. För brudparet!

image124

Fler bilder kan ni hitta på facebook, sök på Christofers Bachelor party.