Stort fett leende!

Sitter 17 våningar över stockholm, solen gassar och jag har haft en utmärkt promenad längs med vattnet till jobbet! Så här skulle alla dagar vara, sol, skönt väder, gott kaffe, bra utsikt...

Fler borde få se den här utsikten. Varför finns det ingen krog högst upp i nån av hötorgskraporna. I den utanför mitt fönster, den andra från hötorget räknat verkar det vara ledigt på dom två översta våningarna. På den under är det möblerat men jag har aldrig sett någon jobba därinne. Stockholm lär ju vara den enda huvudstaden i världen utan en riktigt schysst sky bar. Visst, royal viking hotell har en bar högst upp, men hur högt upp kommer man där egentligen? Och kaknästornet då, långt från stan! Man ska kunna smita in bara! Undrar om jag har en affärsidé här... :-)

Det här med bloggande då, vissa grejer kan man skriva, men att jag i söndags efter att ha varit på en småseg lunch hos mina föräldrar smet iväg direkt efter lunchen bara för att slippa köra hem min snart 85 åriga faster skriver man ju inte. Nu kan ni vara lugna, Margaret har färdtjänst, så hon kom hem till slut, anledningen till att jag smet var att jag helt enkelt inte orkar lyssna på hennes klagande... Allt är mycket bättre i USA, så nu vet ni det. Att hon inte flyttar dit är för mig en gåta. Min kusin, hennes dotter bor där, och min farbror är död, så det skulle vara väldigt fiffigt på nåt sätt.

Mer man inte skriver är att jag efter lunchen hörde av mig till en tjej jag träffade ute för ett tag sen, T  åkte förbi hämtade upp henne och gled ut och käka middag. T är 23, och kanske inte riktigt min drömtjej, men liten hångel fick man åtminstone... Igår träffade jag T igen.. vi drog hem till mig ett tag sen sjussade jag hem henne till hägersten...

Drog och tränade ikväll sen, konstiga människor på gymmet, nån tjej sprang runt och bara drog i maskinerna typ! Och så spännargänget... Ja ni vet dom där lirarna som bara går runt och hänger, och visar musklerna för varandra..

Mycket skrivet nu... så nu får det räcka! SOLEN skiner idag! Det är det viktigaste!


Kommentarer
Postat av: slider

din smutsiga hund :-)

2006-04-11 @ 09:28:53
Postat av: mats

men vaffan...då sitter du ju två våningar högre än jag!!!!!!!

Postat av: pastorn

I´m on the top of the WORLD!

2006-04-11 @ 09:40:34
URL: http://revgille.blogg.se
Postat av: TEX

Kaknästornet har ju fräschat till sig, så det kanske är värt en brunch... Vilket jobb ligger i en av skraporna? Har myndigheten flyttat nu eller?

2006-04-11 @ 10:19:38
Postat av: Pastorn

Ånej Tex! Inte nåt myndighetsjobb i skraporna, utan jobbet på den lilla rekryteringsfirman!

2006-04-11 @ 13:19:35
URL: http://revgille.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback