45 kanaler och så tittar på TV-shop....

Med tanke på hur sliten min kropp var igår så är det inte konstigt att jag blev hemma i soffan och sega hela dan och kolla  på tv. Jag har grymt mycket kanaler hemma, typ 45 stycken eller så, och det enda som fanns att titta på var infomercials! Nu vet jag allt om uppblåsbara sängar, tandblekning och magträningsredskap. Som tur var så fanns inte telefonen inom greppbart avstånd, annars hade man väl blivit triggerhappy, ringt och beställt!

Apropå TV-shop reklam, vad hände med Vikki laMotta? Kommer ni överhuvudtaget ihåg henne? Hon hade nån mirakelkräm som snurrade på TV-shop nån gång runt 94 eller så. Det roliga var att det var så uppenbart att hon fått en plastikoperation från helvetet, hon kunde liksom inte få ner smilbandet, och så sitter hon i TV och ler och säger att det är tack vare mirakelkrämen! Älskar dom där programmen när folk får betalt för att vittna om produktens förträffligthet! (Thanks Vikki, I look ten yers younger now" varpå Vikki svarar, "I´m glad to help you") Läser Magnus det här så kan han säkert fylla i mer om Vikki!

Idag måste jag lägga lite tid på min karriär, och glida ut och röra lite på mig, antingen ta en långpromenad ner på stan eller kanske försöka snöra på mig joggingdojorna och ta mig en sväng utefter vattnet.

Känner mig förövrigt hyffsat fräsch idag, var nog en bra idé att stanna hemma och sova igår!


Kommentarer
Postat av: Magnus

Självklart minns jag Vikki L. Vi hade ju dessutom en kompis (Bertil) som gjorde en väldigt trovärdig imitation. Annars är ju en gammal TV-shopfavorit den där kärringen som sålde en handväska som blev en shoppingväska...

2006-04-20 @ 14:08:45
Postat av: pastorn

Haha hon var skön! Eller när Storebror Jake skulle kränga nåt träningsredskap!

Vilket för oss in på storebror Jake! Shit, vart tog den serien vägen! Killen hade collegetröjan nedstoppade i jeansen, och jeansen nedstoppade i strumporna..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback