försening! Planet till frankfurt skulle gå för 3 timmar sen - och

DSC00600.JPG
försening! Planet till frankfurt skulle gå för 3 timmar sen - och lär inte gå än på 2 timmar eller så. Skavsta är kul, men inte så kul. Tur att det finns öl här!

älskar verkligen att vandra hem tidiga sommarmornar. Speciellt när det var

DSC00594.JPG
älskar verkligen att vandra hem tidiga sommarmornar. Speciellt när det varit ljust hela natten. Det blev mycket riktigt utgång till lemon bar, och därefter tillbaks till malin för efterfest. :-P börjar känna mig sliten nu efter en lång, och kul, kväll

midsommardag, och ett tappert gäng har hamnat hemma hos malin i lilla pa

DSC00591.JPG
midsommardag, och ett tappert gäng har hamnat hemma hos malin i lilla paris för regngrillning, och alkoholförtäring och sammanfattning av midsommaraftonens eskapader. Lär kunna utgång ikväll också. Hoppas åtminstone undertecknad - er partyhare i nattvimlet!

Ser inte så bra ut..

I mitt horoskop för dagen.. så här skriver Aftonbladet:
FISKARNA
19/2-20/3
Fredagen blir en ganska stillsam historia. Rätt dag för gamla minnen, långa samtal, promenader, en bra bok.

Jag som inte ens tänker ta med mig nån bok!

Glad midsommar!

Glad midsommar!
I och för sig tveksamt om ägaren till cykeln här bredvid tycker midsommar är så himla glad! på nåt sätt har nåt stort och hårt (bil?) lyckats ta sig upp ovanför stolpen han låst fast hojen vid och ramponerat den. Kolla in däcken på cykeln! Påminner om en kille TP och jag såg i Rom som hade knälederna åt fel håll när han krop omkring på marken.

Midsommar ja! Om en halvtimme drar det iväg söderut, Gålö hos Cathy och Mathias, fick precis reda på att vi kommer fylla Dannes bil till bristningsgränsen. Förutom Danne, Tp och undertecknad hänger även TPs två systrar med. Ska bli skoj. Dom är det det nästan lika bra drag på som på storebrorsan!

Sjukt mycket som har hänt på ett år, förra midsommar hängde jag uppåt norrtan med kompisar 2.0, i år har jag bara sporadisk kontakt med det gänget. Då drog jag och Tengin till Rhodos dagen efter midsommardagen, i år skulle det aldrig hända. Tengin litar inte riktigt på mig sen jag drog ett lite väl avancerat aprilskämt för han med början i mitten på mars. :-) Istället blir det kompisar 1.7 jag hänger med i helgen, och kompis 1.1 som jag drar iväg med söderut om en vecka. Det kommer mer info om den resan, men så mycket kan jag säga att nästa fredag drar vi till frankfurt, stannar en helg, flyger därifrån direkt till Mallis för 6 galna dagar i Magaluf. Eller som engelsmännen säger, Shagaluff... ska bli knäppt!

Sådrja, rapport om midsommar kan mycket vl komma om några dar!

Äventyrstursim!

Nu när jag jobbar ute i Råcksta har jag vart tvungen att leta upp nya lunchställen. Det är egentligen inte alls dålig mat på Vattenfalls lunchrestaurang, det är bara det att allt smakar likadant. Så då och då beger man sig till Vällingby centrum för att smörja kråset. Har ni inte varit i Vällingby på ett tag (eller aldrig varit där alls) så är centrumet verkligen värt ett besök. Om du gillar äventyrsturism vill säga. Hela centrumet är rejält uppgrävt.

Vällingby är också "begåvat" med en foodcourt. Populärt i moderna förortscentrum. Vällingbys foodgourt kallas vällingehus och innehåller ett tiotal restauranger samtliga restauranger känner man nästan igen från andra centrum. Problemet är att det är ute i Vällingby ripoffen har hamnat. Ungefär som när man shoppar los på "Todo mas barato" i spanien. Man köper inte Gilbeys gin, man köper Gibbeys. Lite sämre kvalite, och smakar lite sämre. Skillnaden är att maten på Vällingehus inte är särskilt billig, och inget kaffe bjuds det på heller. Som lidl men dyrare alltså.

Övriga ställen ute i Hooden är typ Råcksta grill (och då menar jag inte krematoriet) Råcksta krog (jodå, de har karaoke på helgerna) och så sushihaket mitt emot vattenfall. Vad det nu kan heta.

Som ni märker är det inte helt svårt att förså varför ledningen placerat huvudkontoret på Birger jarlsgatan...

Förtjäna du med! Nu kan vem som helst förtjäna ett par elviskikare%2

DSC00578.JPG
Förtjäna du med! Nu kan vem som helst förtjäna ett par elviskikare tydligen. Det här paret hittades på åhléns för det facila priset av 149 pistoler. Satte jag en trend förra året tro?

Ni ser rätt! Det står städa sverige på påsen som hänger ur bak

DSC00569.JPG
Ni ser rätt! Det står städa sverige på påsen som hänger ur bakluckan på skrothögen. Ironi eller blodigt allvar? :-S

Min passion

Jag älskar verkligen att få folk att skratta så de gråter!

På tur genom livet

Eftersom jag i måndags fick sitta i en timmes bilkö för att komma hem från Råcksta bestämde jag mig snabbt för att börja cykla istället. Sagt och gjort, eftersom jag höll mig i stan igår så åkte cykeln fram i morse. En halvtimme dit coh en halvtimme hem, bra mycket trevligare än en svettig bilkö!

När man chyklar hör man omgivningen på ett helt annat sätt. Studentflaken till exempel. Mötte minst två stycken på vägen hem. Har ni tänkt på (eller kanske hört) vad de spelar för musik? Första flacket skrönade ut Alphaville och
forever young, inte många som tar studenten i år lär ens vart födda 1984 när låten kom ut. Andra flaket drog ut "i en rosa helikopter". Vad sjutton var det för nåt? Har dom kollat för mycket på repmånad tro? Är det framtiden? Att bli en Loffe med hela svenska folket?

Just det ja, det har vart ett tag sen jag skrev, och mycket har hänt sen dess. Jag har börjat jobba, vilket lär vara största anledningen till att min skrivklåda dött ut då jag numera får skriva en hel del på jobbet.

Efter inspirationsseminariet med Rikard Gatarski känner jag mig dock lite inspirerad igen till att låta fingrarna flyta över tangentbordet även på min fritid! Så, håll till godo!

inspiration. Sitter just nu och får skön inspiration av Rikard gatarski.

DSC00567.JPG
inspiration. Sitter just nu och får skön inspiration av Rikard gatarski. Grymt kul och intressant och givande. Får ni chansen så gå och lyssna på rikard!