vi har det bra!

Veckan borjar narma sig sitt slut harnere pa Rhodos. Tva kvallar till innan vi aker hem pa sondag. Igar gjorde vi var plikt som turister och hyrde en Cabriolet och tog en svang runt on. Grymt nice, det finns verkligen mer an bara bargatan att se har pa Rhodos! Annars har det mest blivit hanga vid poolen (mindre sand an vid stranden), ata mat, sova, festa... Men vi ar ju pa charter, sa det var val det vi kunde forvantat oss!


Ska det vara sa?

Misstag!?
Inte bra, som man formodligen skulle sagt om det hant nagon annan. Nu ar vi markta, tror vi. Hur lange vet vi inte, ont lar det ha gjort, och fint blev det, tycker vi...

Skadan ar skedd nu atminstone, man kan ju alltid ha langarmat pa sig om man tycker att det ar skabbigt med tatueringar! Om det skiter sig riktigt kan jag ju alltid lagga till @bredband.net pa min arm, sa slipper man dela ut visitkort i tid och otid!

Ska jag vara arlig sa trodde jag inte man fick tatuera individer som inte kan ta vara pa sig sjalv...

Ikvall har vi bjudit in tva nya tjejer pa fordrink pa vart hotell, vi far se om det blir en lika fylleartade succe som gardagkvallen!


Rhodos!!!!

Olosf och Pastorn ar pa Rhodos! Ni far ursakta att jag skriver utan dom dar coola svenska bokstaverna med prickar och ringar over!

Vi hade turen att hamna mitt i Rhodos stad, visserligen pa ett
hotell av lagre klass, men va fan, vi har 200 meter till bargatan, 300 till stranden och en grymt fin utsikt over trapphuset pa hotellet bredvid fran var kungsbalkong!  Varfor klaga!

Efter att  ha checkat in halvett i sondags natt gled vi direkt ner pa stan for en, som man sager har nere pa kontinenten, nattfosare. Eftersom vara strupar var torra efter flygresan drog vi igang ett hejdundrade shotsrace. Formodligen gor varmen att vi tal sprit extra bra, for vi kunde fortfarande sta upp  klockan 0600  nar vi vinglade hemat!

Mandagen tillbringades mestadels pa stranden, med en liten utflykt in i Rhodos gamla stad. Under kvallens forsta drink slog vi pa charmen och bjod in tva smalandskor pa en fordrink i vart enkla rum. En drink blev som vanligt flera och helt plotsligt stod ett glatt partygang modell dyngraka pa bargatan med ett antal shots framfor sig.

Nagon gang i all alkoholdimma hande nog nagot dumt! For i morse nar vi vaknade var vi Revend och Tengin for gott...


Informationssamhällets baksida

Har tidigare berättat om en del skumma SMS jag fått. Inatt fick jag ett till, och inte från ett ragg den här gången, utan från min sidekick TEX. Meddelandet som dök upp kvart i ett löd:

"Jag har knappt något batteri kvar och laddare har jag hos farsan! Ringer dig i morgon när jag kommer dit!"

Hur tolkar man det? Jag låg och sov sedan länge när jag fick meddelandet, och det hade inte fart iväg något sms från min telefon av typen "Batteristatus frågas, vart har du laddaren?" även om man kanske ska börja skicka såna sms ibland.

man kan ju tänka sig att samtalet kommer låta något så här när han ringer..
   -Pastorn
   -Tex här, mobilen är laddad
   -fan vad bra, gick det bra då? 
   -japp, ha en skön dag!
   -Hej då
   -Hej då!




Årets bästa midsommar!

Har passerat! Vilken fest! Vilken fylla! Vilken dominans! Ett glatt partygäng cruisade ut till Lammets land i Roslagen, jag packade in Lammet, Barso och Tex i riskokaren på torsdagkvällen, ut till Norrtan, shoppa på flygfyren och sen iväg till Håtö (eller som Tex upprepade i bilen, vad sa ni att det hette, det där vi skulle till? Han har svårt att skilja på H och K). På kvällen hämtade vi även upp Olosf, och när Darja sen dök upp på fredag förmiddag var gänget komplett och sillunch intogs! Ett antal snapsar och en hel del öl senare så gleds det iväg för midsommardans! Lammet fick hugg på en knätoffsfarbror med det största gällivarehäng som setts söder om dalälven och jag körde solodans och fick spela prins i Törnrosadansen. Det var stort, även om ensambarnen efteråt inte var lika imponerade, vi var ju två prinsar som blev utvalda att rädda de två prinsessorna. Lik förbaskat anser jag det vara stort att bli utvald som prins bland alla lamm!

Mot kvällen började ungdomarna i området att samlas hemma hos ensambarnspappan och hans barn (läs oss). Tjejernas Lamm från förra året fanns på plats liksom lite annat löst folk som Tore skulle sagt.. Efter att vi gått runt halva området så hamnade vi hos Elin. Där vi fullkomligt spårade ut på festen. Vi var äldst, och den vanligaste frågan vi fick var, hur gamla är ni egentligen, varpå svaret blev allt från 21 till 35 tills Lammet högt och tydligt förklarade för alla hur gamla alla var!

Under bildvisningen dagen efter kom det fram en hel del sköna grejer som jag totalt förskjutit. Lammet raggade runt på sitt lamms polare, Tex dansade Soca, jag presenterar Orup som Thomas Eriksson... You name it! Vill ni få mer ingående rapporter så rekommenderas
lammets och tex bloggar!

sammanfattningsvis kan man lugnt säga att det var en av de skönaste midsommrarna man haft nöjet att vara full på! Och det säger inte lite det!

Och nu  då
Tanken var att Sverige skulle slagit Tyskland i fotblollen igår. Då hade jag och Olosf suttit i bilen på väg ner mot Tyskland. Det verkade dock inte så ljust i halvtid. Så vi ägnade halvtidsvilan igår åt att leta efter en resa till något varmt ställe istället... Så ikväll drar Revend och Tengin till RHODOS! Let´s go kick som more fjortisbutt som vi kommer sjunga på planet!

Håller tummarna för att mina underbara ensambarn har fixat roadtripen vecka 28 när jag och lill Olosf kommer hem!

sthlmsnatt på G

sthlmsnatt på G
Efter att av misstag sprungit på Tex, som i sin tur precis sprungit på Cathy, Anneli och Mattias packandes sprit i en bil på fridhemsgatan var jag så chockad så jag gled in på garage på sankt eriksgatan varpå det såklart började regna! Typiskt, För att undvika vätan smet jag in på Åhlens där man sålde ut billiga svenska filmklassiker.

Således är jag numera lycklig innehavare av Staffan Hildebrands två mästerverk "G som i Gemenskap" och Stockholmsnatt". För er som inte kommer ihåg bakgrunden kan man säga så här. G fick Staffan göra för att få ner drogmissbruket bland ungdomarna - filmen turnerade i skolorna varpå drogmissbruket i början av 80 talet självklart exploderade. Med Stockholmsnatt var tanken att gatuvåldet skulle minska. Även den turnerade i skolorna. Tror aldrig det vart så mycket sparkar och slag nånsin när jag växte upp som under månaderna efter den filmvisningen. Roligast på filmvisningen (jag gick i åttan eller så )var när en av killarna i min parallellklass (han var "uttagen" till att hänga med på en så kallad värstingsegling till västindien, en resa som sedemera blev inställd) frågade Paolo om snuten som blivit nersparkad under filmen skulle klarat sig om det var på riktigt...

Sen blev det en liten hängastund med Tex i västermalmsgallerian innan jag gled hem igen! Nu är det packaläge!

Sen är det iväg iväg iväg! Midsommar!

Midsommarladdning!

Ikväll bär det av mot Roslagens famn! Vi  blir ett skönt litet gäng på 5-6 personer som intar Lammets skärgårdsresidens ikväll! Ska bli grymt skönt att komma bort lite! Har redan packat ner lite sånger som vi kan sjunga ackompanjerade av Barsos Ukulelespel! Och i morgon ska vi dansa runt stången! Ryktet säger att vi som dansar får saft och kanelbulle! Jag vill ha saft och kanelbulle! jag kommer dansa!


Shoppingorgie!

Gled ner på stan idag för att träffa min karrärcoach. Som alltid är man ute i sista sekunden, och för att komplicera det hela så träffade jag en gammal granne från min Örebrotid, Evagoa! Evagoa har numera 2 barn och bor ute i Hässelby i ett litet radhus med sin familj... Hon är dessutom på väg tillbaka till solen i Karlstad... Där ser man.. För att göra mig ännu mera försenad så gled jag in i Magnus brorsa Micke också! Något sent så fick vi ändå till ett litet möte min karriärcoach och jag.

Kan man shoppa sig lycklig?
Svängde förbi min optiker på norrlandsgatan för att hämta ut nya linser efteråt. Det är inte billigt direkt.. När jag ändå var shoppartagen så blev det två par skor på vägen hem också. Jag behöver inte mer skor. Det är jag övertygad om. Ändå köper jag skor... är det tvångsmässigt beteende tro? Avrundade shoppingrundan med att köpa en Q magazine i västermalmsgallerian innan jag gled in på Daglivs och handlade sönder deras mejeriavdelning. (En liter ekologisk lättmjölk á 8 kr). Dagen innan lön har man såleds bränt iväg strax över 3000 spänn på att se bra, gå bra, läsa bra och dricka nyttigt. Är det värt det? Tiden vill utvisa! hoppas jag.

Tänkte sladda iväg och tvätta bilen ikväll innan jag ska träffa föräldrarna sent ikväll. Snart är det midsommar! Då blir det lammstek för hela slanten!

Oavgjort!

Jag är grymt lättad över att ingen av mina kollegor gled förbi Royal Viking hotel igår eftermiddag och råkade kasta ett byråkratöga in genom fönstrena till lobbybaren. Då hade snacket kommit igång direkt att jag utnyttjar min lediga tid med att sitta och kröka från tidiga eftermiddagen!

Matchen igår, matchen matchen matchen, att dricka öl från 15.30 gjorde det inte enklare att fokusera på dom där snubbarna som lubbar runt och sparkar boll. Men kul var det! Olosf hade roddat in oss i en studentlokal på gärdet, fylld med ett tiotal soffor, 60-80 personer, projektor och duk! Gänget var lite svåstartade, men de som var där kan inte undgått att höra mina och Olosf glada tillrop på kvällens favorit! Teddy! Det är fan vad Teddy är Teddy som man kan säga!

Det oavgjorda resultatet firades på soapbar.. Inte helt fullt en tisdag i juni.


In i lunken!

Skön dag.. hade tänkt hoppa in i riskokaren idag och dra iväg till kungens kurva eller nåt. Det blev dock ändrade planer när min fd kollega Hanna ringde och ville luncha. Så promenad in till stan, och sen lite shopping i gallerian innan apostlahästarna styrdes hemåt mot Kungsholmen igen, fick ett ryck och gled in och spontanklippte mig innan jag kom hem. Så nu var man fin till midsommar!

Midsommar ja, kommer bli grymt skoj hoppas jag, vi drar ut till lammets land utåt roslagen till. Nu har jag suttit nån timme och funderat på passande sånger för oss 7 som drar dit.. för sånger måste det finnas på en svensk midsommar. Så vad sägs om följande lineup förutom de mer traditionella, Ted Gärdestads " fånga en ängel" Elvis "In the Ghetto" (självklart, går inte att kompromissa där) Rainbows "Since you´ve been gone" och lite Harry Belafonte... Sådärja, nu vet ni det ni som ska med. Hem och öva nu! Ev så slänger jag in en och annan Ratata text när jag ändå håller på...

har konstaterat att jag verkligen förtjänat att vara ledig! Skönt.

Den här var förresten rätt skoj.. tydligen så det går till när Usama sätter ihop sina små hotvideos! (Tack magnus)

Carro förtjänade!

Fredagen blev hektisk! Min sista dag på jobbet betydde grymt med fika hela eftermiddagen. Vi bjöd på glass till alla anställda, och därefter bubbel och jordgubbar med min enhet. Sen blev vi tvingade att gå tidigare från jobbet (pga läcka i kylsystemet i datarummet) något som upprörde ett 20 tal av oss så mycket så vi gick och tog en (eller fyra) öl på utestället bakom stadsbiblioteket. Trist att vara tvungen att sluta tidigare när solen gassar.

Barso förtjänade!
Därefter bar det ut mot ytterskärgårn, mötte upp Olosf, Lammet och en Helena på centralen för en utflykt ut till den ön där små lustiga partytåg går! Lidingö!

Carro med sin fina ukuleleVi hade med oss en fin present till Barso, En färgmachad Ukulele som hon blev grymt  nöjd över! Det sägs att hon redan har börjat öva till midsommar! Både Jerry Williams och Elvis lär då finnas på repertoaren! Respekt.

För att tacka för sin fina present så bjöd Barso på en skön pastasallad, drink, tilltugg och grymt mycket trevligt folk, främst av kvinnligt kön. När Tex dykt upp så var det slut på tillsträmning av testosteron, de övriga tio eller så som var där var så kallade östrogena, dvs damer! bra odds. Dock så hajjar varken Tex, Pastorn eller Olosf hur man för sig vid såna tillfällen. När Jägern väl kommit fram så började vi istället sjunga. Triad släng dig i väggen säger jag! Tänd ett ljus så kör vi sen! Förvånande dock att vi är en sån tajt sångtrio! Nu ska vi ta oss ut på vägarna och spela i parkerna hoppas jag! :-)

I vanlig ordning bar det av mot stan, och Lemon bar där Barso har några (?) ragg som jobbar. Vi åkte dit med den här sköna killen, som efter att ha tagit oss över lidingöbron helskinnade givetvis fick känna på hur det är att förtjäna ett par sköna pastorsbrillor!
taxichaffis

På Lemon blev det bara en snabbis, jag och LundaD lyckades få Lammets vrede över oss, vilket gjorde att vi drog vidare till White Room.. där träffade vi Lammets ständiga ragg Danne innan vi hamnade på Max för den närmast obligatoriska nattmackan. På Max kom dessutom verkligenheten ifatt mig och jag blev grymt emotionell. Och då inte på det klassiska pastorssättet när jag vill ha kärlek. utan på ett mer djupare plan. Skumt. Men så kan det gå ibland!

25+25=50
För att matcha upp Barsos 25 årsfest så fyllde min svåger det dubbla på lördagen, så ut till Länna, mycket alkohol (jag borde veta, jag var i tyskland för några veckor sen och köpte boozen) gott käk och så holabaloo bland 50 åringarna! Grymt skön tillställning och Taxi hem med en av mina andra syrror med make klockan 2 på natten.

Sköna söndag
Söndagen fick man äntligen vila lite innan jag träffade den tredje syrran (jora, har tre stycken) som hade haft vänligheten att köra in min bil till stan (som var parkerad ute i Länna där lördagkvällen tillbringades). Jag hängde med syrran ut till Arlanda och sen körde jag min svågers och syrras bil (dom jag delade taxi med) ut till Hässelby villastad där dom residerar. Lite häng i solen, ett dopp på deras brygga och så lite grillad svärdfisk gjorde eftermiddagen till en skön söndag. När jag kom in till stan mötte jag upp Tex och tog en sen kvällspromenad runt stan. Vad skönt det är med varma sommarkvällar!


OJojoj!

Vilken match igår! Skönt att vi vann... vi var ett redigt gäng som samlats på Bullen, Olosf, Lammet, Tex, Kemicasa, Olosf combo med vänninor, suzy, Barso, Längst på Lidingö ´98 med flera! Det dracks öl, jag sjöng Trinidad and Tobagos hejarramsa och spänningen var på topp!

På vägen hem blev jag iväglockad på en segeröl på snaps av Olosf Combo Helena och hennes polare. Pastorn var inte svår att övertala! Något tungt i morse dock när jag var på anställningsintervju. Börjar bli en vana det där!

Ikväll är det fest, Barso fyller 25 och hon har förtjänat! Ja sanna minna ord, hon har FÖRTJÄNAT! i morgon får ni reda på vad hon förtjänat för något, men nöjd kommer hon bli!

Som om inte alla festligheter vore nog så är det sista dagen på jobbet idag, så grymt skönt! i eftermiddag blir det fika, fika, vin, och sen öl innan stegen styrs mot Lidingö....


firmafest i brallan

Igår deltog jag på min sista sommarfest på den lilla myndigheten. Känns rätt skönt om än dock lite vemodligt.. Det var dessutom en av de få gångerna som jag inte varit delaktig i planerandet festen sen jag började här, man kan väl säga så här.. hoppas det blir bättre för de stackars liven i framtiden! Inte för att festen var tråkig, myndigheten är full av skoj folk. Men att sitta i en lokal som avdelas av en bar (tre bord på varje sida baren) och ha en toastmaster (våran informationschef) som tittade på mig varje gång det skulle sjungas och frågade "är det okej att ta en låt nu?" varpå jag svarar "men du, om du känner att det är läge för en låt så är det säkert det!"

Maten inmundigades i ett rasande tempo och redan vid sjutiden var DJn på plats. Det kändes nästan som om man var tillbaks på ett mellanstadiedisko! Eftersom det dessutom visade sig att baren stängde redan vid 23 tiden så förstärkes den känslan!

Efter att ha fyllt på promillehalten så blev det lite dansande också...Pastorns snyggaste kollega, Jenni, trakasserade DJn med Linda Bengtzing önskningar och när han uppfyllde hennes dröm så var jag inte sen att eskortera henne till Dansgolvet. Av någon outgrundlig anledning fanns det en mikrofon i närheten och innan jag visste ordet av så sjöngs det både Herreys och Dr Alban i den. Att festen var igång kunde man se på att TokHåkan (Eller gör så här, Tänk på
David Brent, chefen i The Office) drog av sig slipsen och knöt den runt huvudet.

Vi är två som slutar här på fredag, jag och Kristina, vi bestämde oss för att bli ihågkomna (vi lär få komma på julfesten också i och för sig)  så vi spårade rejält med följa av att vi idag fått kommentarer som "fan att ni ska sluta, vilka ska dra upp tempot på festerna nu". Kul för oss, tråkigt för dom som jag brukar säga!

Jobbsökarmässigt så verkar det glida på nu, var på anställningsintervju i morse (segt när man är bakis) och ska dra iväg till karriärcoachen nu. Ikväll blir det Fotboll på söder med ensambarnen med flera!

Rocknroll som elina skulle sagt!


Resten dras ihop..

Det finns liksom inte tid! Man bär borta en vecka, sen har man fullt upp med att blogga. Jobbigt värre men någon måste göra det. Och någon, det är jag det.. annars blir det inte bloggat!

Sådärja, det var bröllop senast jag skrev nåt.. sen blev det söndag, Henning och jag hämtade David vid stationen (Han kunde inte komma på bröllopet eftersom hans syrra gifte sig samma dag) sen lite häng, lite öl, lite häng och så helt plötsligt måndag och en tur till Bodensee och Koblenz. Bodensjön är bra mycket större än den svenska varianten som man kan se vid järnvägsstationen i Boden. På vägen hem lyckades vi med konststycket att inte ramla ner i Rhenfallen.. Men mäktiga fall var det!

Hemresan flöt fint tills vi kom till sverige.. På Säve utanför Göteborg där vi landade hade de inte riktigt samkört rutinerna. Det landar typ 4 plan om dagen där, och ändå fick man vänta en timme på bagaget i ett svettigt litet rum utan luft där man klämt ihop 140 svettiga passagerare. Så mycket för den gemytliga göteborgshumorn! Värst hade nog Henning the mooner det... han blev sin vana trogen kissnödig vid bagagebandet och någon toalett fanns inte att finna innan tullkontrollen. (läser personalen på Säve det här så vill jag å Hennings vägnar be om ursäkt för den övervattnade blomkrukan!)


Ett tyskebröllop!

innan bröllopet

Sådärja, sen blev det då lördag, och bröllop! På bilden ser ni brudgummen och bruden strax innan kyrkan. De har lite lustiga saker för sig på bröllop nere i sydtyskland. Hela gänget ses innan och går genom byn till kyrkan där bröllopet ska vara, under tiden så smälls det som om man vore i en krigszon från vingårdarna runtomkring. Det är brudgummens barndomskompisar som uppmärksammar eventet. Själva bröllopet är som i sverige, mycket liebe, lite sånger, lite stå upp, sitta ner, stå upp igen och så.. Efter bröllopet blev det bubbel och croissanter, en inte helt oäven kombination innan vi i kortege åkte till festlokalen.

Där började vi med tårtan, innan det blev paus, (dricka) förrätt (dricka) sen paus (dricka) varmätt (dricka) paus (mer dricka, den här gången mycket scnapps för att smälta maten) och sen kaffe och efterrätt... (dricka) således grymt med käk, grymt med dricka.. det tog väl sisådär 5timmar allt... Räknade ut att det nog blev en flaska vin, minst fem scnapps, och så öl i stora lass i pauserna bara under middagen! Inte konstigt då att Henning bestämde sig för att sarga en gift tjej och jag satsade på att charma en av de 17 åriga servitriserna. Eftersom hon trodde att jag var 23 så tyckte jag nog att det var okej. Hon var ju dessutom suppliern av dricka, man kan bli kär av många anledngar, sprit är nog den bästa! Tror jag!

Underhållningen på middagen var ett gäng glada osynkade dansare som mot slutet även drog upp mig på golvet, där jag fick visa min patenterade frigörande dans, det var också några barn som dansade, ett gäng tal på tyska och så en spriten då. Sprit är alltid bra underhållning!

Innan vi drog från festen vid fyratiden hade både jag och Henning hunnit vara uppe och sjunga, jag hade också hunnit dra några slag på bongotrummorna. Henning, med sitt mooningrykte hade även visats sin fullmåne från scen och dessutom nästan gett sitt ex telefonnummre till Titiana som han stod och försökte ragga på hela kvällen. Eftersom natten var ung, så hängde vi med brudgummens två äldre bröder till "the garden" Dieters (brorsan vi bodde hos) lilla tillhåll en bit hemifrån, där fanns öl, eld, och mer öl! När solen var på väg upp så drog vi sen hem till dieter där det blev whisky, öl och högljutt festande för att få fart på brödernas kusin som på något outgrundligt sett tagit sig in hos dieter och somnat i soffan...

apropå kusinen, han drog från festen en halvtimme innan oss.. när vi sen drog så hittade vi han sovandes mot ett träd utanfrö lokalen! klockren kille! En kvart innan han somnade i trädet hade han lirat bas som om det vore hans sista dag!

Sammanfattningsvis kan man nog säga att det var grymt bra drag på festen! Nästa fest är Dieters skilsmässofest.. den lär det inte bli sämre drag på!

Tydligen viktigt med färgerna!

tyskar kollar fotboll

Så här ser tyskar ut när de kollar fotboll.. den stora killen med skägget är Klaus, som ett dygn senare är gift, den stora killen som sitter ner är Kai, Klaus bästa kompis.. Den killen är som en fullmatad duracellkanin på speed! ;-) Viktigt om man är tysk och kollar fotboll är att ha på sig dom belgiska färgerna. Hur det kommer sig fick jag aldrig klart för mig!

En resa... del 1..

Oj.. det var ett tag sen  jag skrev nu, och det finns en förklaring! El pastore har varit i Tyskland och sett sig om en vecka.

Innan jag i korthet ska försöka återskapa resan så måste jag bara konstatera att det hänt grejer här medans man vart borta. Tex har gått på releaseftester, Olosf har hängt på barer, Lammet har träffat sitt livs strypare och värmen har kommit till stan! härligt härligt!

Precis som tullarna i Tyskland så tror ni säkert att jag var i Tyskland för VM. FEL FEL FEL inget kan vara mer FEL! Anledingen till tysklandstrippen var att min gamla sidekick från Holland, Klaus, äntligen skulle gifta sig, i ett svagt, berusat ögonblick 98 lovade vi varandra att vi skulle bli bjudna på eventuella framtida bröllop.

Så jag och Henning, min rumskompis från holland, numera boendes i sveriges andra stad, stack ner till Klaus förra onsdagen. Klaus bor i en liten håla utanför Stuttgart, Vaihingen, som, vad vi trodde fram till i torsdags, bara har en bar. I torsdags visade det sig att det fanns en del andra mer eller mindre sjabbiga barer där med! Då gjorde vi den obligatoriska barrundan, först en biergarten, sen något skumt glasshak, för att därefter hänga på en tom bar (med en
Boratlookalike som försökte röka pipa) därefter till källarpuben "Why not" innan vi avslutade på Vahingnes sunkigaste sportsbar. dock inte helt utan kändisar, killen längst fram på den här bilden, från DIEFANTASTISCHEN VIER hängde där! Kul med tysk kändisspotting!

Sega som små knattar tillbringade Henning och jag fredagen i Pforzheim, eller som de själva säger "the city of gold" Pforsheim blev totalt bombat under kriget och sägs vara tysklands fulaste stad. Det kan bäst exemplifieras vid att Klaus ringde när vi var där och frågade var vi var, Pforzheim sa vi, och han sa förvånat: WHY!? varpå vi svarade, cause it´s there... Även killarna på turistinformationen blev glatt chockade när två turister dök upp. Gissar att vi räddade deras sommar!

Fredagkväll var årets dag i Tyskland, äntligen sparkade VM igång, vi firade det med att öldrickande och tvtittande tillsammans med ett femtiotal tyskar. Henning och jag fick snabbt rykte om oss att vara Costa (jag) respektive Rica (henning). Allteftersom det gick bättre för tyskarna så gick det bättre för baren också, och när matchen var slut så tog vi den i tyskland klassiska segerturen. Man åker runt stan och tutar med flaggor och annat skoj, samt skriker Deutchland, deutschland deutschland.. I år blev det dock lite skillnad i den lilla byn! Henning valde att fira på sitt eget vis, och moonade hela stan i sin firaryra! Friskt inititativ! Som tur var verkar min itne kunna kolla upp folk registreringsskyltar i Tyskland!

Efter tutning, mooning och lite barbecue med Klaus brorsa och hans polare så drog vi iväg för att se den sena matchen.. polen mot ecuador.. kunde inte brytt oss mindre.. men öl fanns det! och fullare blev vi..

Lördagen kom så äntligen bröllopet.. jag återkommer till det inom kort.. men först.. en lite paus i skrivandet!

Man förtjänar.. och förjtänar inte..

Tydligen så förtjänade jag dom inte... mina solglasögon! I lördags delade dom sig i två delar! Stor sorg. Och när jag igår var förbi stället där jag förtjänade dom.. så fanns det inga kvar.... Jag måste ha gjort något. Varit stygg, eller kanske tvärtom, inte varit stygg. Men jag kommer förjäna dom igen! sanna mina ord!

FÖRTJÄNA!!!

Pastorn+Jerry=Sant! (nästan)

Grönan i söndags, Kungsträdgården igår! Nu har sommaren kommit till stan! Kändes det som igår så länge solen lös åtminstone. Man kan inte tro att det är midsommar om 20 dar eller så. När solen försvann bakom Sverigehuset igår vid sjutiden så blev det kallt som bara den i kungsan. Tur då att det fanns öl att dricka och folk att trängas med!

Tanken var att jag skulle catcha upp lite med Helena, en av mina bättre polare för några år sen... grymt trevligt. Vi hade några år när vi gjorde allt ihop, åkte till prag, amsterdam, riga... hängde i stort sett jämt. Senast vi träffades var på hennes och hennes sambos födelsedagsfest i februari. Där hånglades jag upp grovt av hennes barndomskompis Ulrika. Ulrika hade veckan efter på en tjejmiddag skrikit ut över bordet "JAG VILL HÅNGLA MED PASTORN" skoj, men något pinsamt som Helena uttryckte det.

Men men, igår var vi i kungsan, och efter några timmar dök Tex upp efter att ha suttit och fikat med Hendry med flera. Tex undvek ölen och gick in på sin mage på ett nästan indiskt sätt. Som vanligt räknade Tex på hur många han såg som han kände, kände igen, eller ville lära känna, han räknade så m ycket så att fingrarna och tårna tog slut! Jo det ensambarnet det ensambarnet! :-)

Det hände grejer igår också.. Rickard Herrey den gamla schlagerräven intog scenen..utan per och louis, men tillsammas med Gladys del pilar och Linda Bentzing... en glad grek bjöd på öl i nåt tält, och en annan snubbe, Frasse, ville bryta arm med mig vid karaoken. Vem är det som skickar alla freaks på mig?

Det blev kallare än kallt och när Tex försvunnit iväg på nya äventyr så försvann Helena och jag in på Vickan där vi omgående möten mannen, myten legenden Jerry Williams! Det kändes i hela kroppen ska ni veta!

nån timme senare hittade man oss på Max... sen hemåt vid ettiden...

Idag blir det packa.. packa och packa.. får inte glömma nåt när jag drar till Tyskland i morrn! En av mina bättre kompisar Klaus gifter sig på lördag nånstans utanför Stuttgart. Det ska bli intressant! Lägga ett tyskt bröllop till samlingarna också!


Femkamp är socialt! Ingen tävling

Varför föreslog jag en femkamp på gröna lund igår? Det är frågan, jag har inte dominerat en tivolifemkamp på säkert 15 år! Som jag sa igår, allt annat än en förlust för Pastorn är en stor skräll! Min resultatrad bevisar det faktumet!

Woody - trea
Skjutbanan - fyra
Vattenpistol - sexa (sist)
Let´s go bananas - femma
Truckball - fyra


En sammanlagd sistaplats alltså. Min gamla paradgren kentucky derby röstades bort som femkampsgren, medan Olosf fick ihop alla sina favoriter. Inte heller grenarna sarga Henny fick vara med, även om Olosf egentligen redan lyckats i den grenen (eller om det var henny som sargade honom...)

I vilket fall så blev det ett skönt gäng som landade på grönan igår, förutom klassikerna Tex, Lammet och Olosf så hade Olosf med sig Kramer och Kemicaza... Tillsammans med kramer så lyfte Pastorn hem två kilo Twix... Nyttigt och bra! Men vi behövde det efter två varv i bergochdalbanan!

Idag blir en catch up dag med polare,. ska käka lunch med Jennifer vid tolv och sen träffa Helena under eftermiddagen. Ska bli intressant att träffa Helena, hon har lite kontakt med Ulrika som jag dejtade i vintras.. Ulrika hade tydligen sagt en del skoj saker om mig på en tjejmiddag.. återkommer kanske om det!

På onsdag drar jag till Tyskland, (nix, inte fotbolls-VM, det är Klaus som gifter sig) ska bli intressant att kunna lägga "deltagit på tyskt bröllop" på meritlistan!


4,2 mil är ju alltid 4,2 mil!

Stockholm 3 juni! Det Maraton, det är fullt med folk på stan. Något jag missade rätt grovt. Missade och missade förresten, på vägen hem till Danne som bjöd några från från vårt gamla killgäng på middag igårkväll, så kryssade jag förbi några eftersläntare på fleminggatan. Middagen var delikat, och sällskapet klassiskt. Johan och Peter hade fått ledigt från familjelivet, och Robban och jag hade lyckats slita oss från singellivets vedermödor! Efter att alla fått sig en dos av vår gemensamma cynism drog vi ner på stan och intog Plaza i gammal god stil! Jag var dock något seg efter oxfilén (eller om det var vinet) så jag gled hem redan efter någon timme eller två.

Lammet lär ha vart rejält på lyset igårkväll, när jag lämnade Plaza vid tvårycket drog jag iväg ett mess där jag kort och gott konstaterade, jag drar hem nu, Varpå lammet ringer upp, frågar vad jag gör, jag är på väg hem säger ja, jaha säger hon och lägger på.. När jag vaknade imorse hade hon ringt vid trerycket, och dessutom dragit iväg ett sms där hon frågade "vart är du". Såg i hennes blogg att hon ber om ursäkt till alla hon messade, ringde och träffade igår! Helt galet, nån som ska be om ursäkt till henne är D, fick ett skumt sms i morse från Lammet där hon var vilse i frehäll! Det är inte okej! Finns ingen anledning för mig att gå in på detaljer här, så ni får
läsa själva!

När ni läst vilka chockartade strypsexlekar Lammet ägnade sig åt inatt så förstår ni varför jag idag agerar moralisk support på söder! Så nu sitter vi sida vid sida, vid varsin dator och kommunicerar via MSN.. haha tidens tecken!

Ikväll lutar det åt en femkamp på grönan, och allt annat än en förkrossande förlust för pastorn är en senstation!

Ses vid hästarna!