Vad utsätter man sig inte för?

Så var man igång igen då! Trött som en influensasjuk vigg kom jag hem från jobbet för två timmar sen. Intar mat, kör en powernap på soffan, hoppar in i duschen och står man då här och stryker en skjorta till kvällen med en rykande espresso bredvid sig...

Har funderat då och då på om min kropp och jag lever i parallella universum.. undrar vad kroppen tänker då? 
  -Men va fan, får man aldrig vila? ska den djäveln pumpa in koffein igen? Borde inte han krypa ner i lådan och sova? Och sprit också! Vad fan! Jag har väl inte gjort nåt?

Dessutom ser jag ut som Aya, one eye red idag också. Vaknade upp med högerögat rött som fan i morse. Så idag blev det glasögon på jobbet för första gången på två år eller så. Stort!'

Apropå jobbet, vi hade ett litet möte på enheten idag då enheten fick höra att jag ska sluta... inte en dag för tidigt, mötet alltså, jag går ju ner i arbetstid på måndag! Jojo, den lilla myndigheten har ju inte direkt gjort sig känd för att vara snabb i vändningarna. Bara det att det tagit närmare fyra månader sen jag och chefen började prata om det här... Utmynna i ett A4 typ, skulle kunna snotts ihop över en kaffe typ.

Som sagt, fest ikväll, bara att väcka festandarna till liv! nu kör vi! Tony! here I come!

Slider slider slider!

Fredag morgon och inte sjutton är man speciellt pigg! Satt hemma hos Slider i vasastan igår och käkade en utsökt middag följt av smarrig Ben & Jerry glass och en djävla massa drinkar! Drinkarna ledde till att vi hamnade på Ricke´s.. Inte direkt mitt favorithak, men det var helt okej igår, fast vad är det som gör att man inte får le på Riche? Det står "coola" mediemänniskor i varenda hörn och har stenansikten! Iceman och Slider, som dessutom gärna rör sig lite till musiken blir uttittade med våra grymma filmstjärnesmajl! :-D

Vi började snacka med två tjejer som festlgt nog bodde i mitt barndoms skärholmen... en av dom hade en skön prins valiant frisyr, knutblus, jeansväst och var sjukskriven pga psykiska besvär. Det tog inte lång till innan Slider stod och höll henne i handen haha.. Rätt festligt.. tror inte slider greppade hela storyn om henne! Den andra tjejen försvann så det kändes mer eller mindre som man var ute med ett nykärt par.. hålla handen men inget hångel. Fy fan Slider, du måste hångla!!! Så jag insåg att klockan var slagen och drog hem vid ettrycket, full som en mindre kastrull! Vad sjutton blandade vi i drinkarna hos slider? haha.. vin drack vi visst också!

Idag sitter jag hemma på förmiddan.. men har man slaggat ut för det? nädå, vaknade sju i morse, har i och för sig legat och softat i sängen fram till halvtio men det är INTE okej att vakna så tidigt!

Har i och för sig hunnit lösa den svåra Sudokun i svenskan, klarade av den svåra för andra dan i rad nu... hjärnan håller sig på topp!

Ikväll är det fest hos Tony!!!


har alla andra haft mer sex än mig?

Är helt klart dagens låt! njut och dansa med! videon är bara bäst.. tror jag identifierar mig med kanin 3,5 i kören mot slutet..
http://www.tgsnt.com/tgsnt_II/pca/tism.html




Kär i hela världen..

Visst kan livet känns helt underbart ibland! Idag glider jag runt med ett fett leende på läpparna och känner mig kär i hela världen! Kan bero på solen, kan också bero på att jag i morse gjorde en tur till sätra med riskokaren för en liten förbesiktning på verkstaden.. 10 minuter ut, 45 minuter hem.. så mycket för att trafiken flyter bättre med trängselskatterna!

Förmodligen är anledningen att jag i morgon gör min "sista" hela arbetsdag på den lilla myndigheten där jag tillbringat mina senaste 5 år typ... nu är det ut i verkligheten som gäller, och vara ledig med full lön till i december.. och så lyser solen på en.. Och Slider, som i morse ville ställa in vår utgång ikväll är på igen.. jora,livet leker och det ska jag också göra..

Slider förresten, visst är det märkligt hur man skapar sig namn? Kommer ni ihåg slider? Nähä, men om jag säger så här då, kommer ni ihåg Maverick? Och Goose? Och Iceman? Just det, jag snackar Top Gun, alla gayfilmers gayfilm innan brokeback mountain dök upp på biograferna. Slider är för Iceman vad Goose är för Maverick! Killen som hänger med i planet som trevligt sällskap och säger roliga saker, och som är med och lirar volleyboll med bar överkropp men blir lämnad ensam kvar när hjälten ska dra iväg på dejt.. Slider är Icemans co-pilot, kartläsare och bombfällare.. eller nåt sånt..





Gamla kompisar..

Visst är det skumt att man kan ha polare som man inte snacakr med på ett halvår, och sen hörs man av och så känns det som man pratade igår typ. Har precis lagt på luren efter ett snack med Karin. Karin och jag gick i samma klass i gymnasiet nån gång under förra decenniet, efter gymnasiet hängde vi en hel del, sen för några år sen så övergav hon kungsholmen och flyttade ut till Åkersberga. Nu sitter hon därute med häst, hund, lantmännenkort och snubbe och kommer inte in till stan så ofta. När man lyfter luren och ringer så känns det som det typ var igår man hördes av... lite mer uppdatering om läget och så bara! Häftigt ju..

Har fler såna polare, dom är helt klart guld värda!

bara så ni vet! :-)

Roadtrip! Roadtrip Roadtrip!

Kan det bli roadtrip till sommaren? Och kan det isåfall bli västkusten!? Vore väl inte helt fel va? In med Lammet, Olosf, Tex, Mig och några till i en eller fler bilar och dra iväg!

Soft.


Vilken dag!!!

jobba, träffa karriärcoachen, träna, knalla hemmåt.. och så till råga på allt en middag med Tex! Och det blev inte Tex Mex om ni tror det! Närå, italienskt skulle det vara! grymt vad den killen kan spilla! :-) Och på fina tröjan också! haha

Och inte är dagen över för det! Nehedå, just nu så tvättar jag! ååå vad det är kul! Varför är det så kul att tvätta? Ser redan fram emot att ta hand om tvätten sen... För er med ironiradarn påslaget så borde den gett utslag vid det här laget! 

 
 
Det finns ett band som heter goretex. Trodde jag skulle dö när jag hörde det. Goretex spelar självklart hiphhop... och just det ja.. killen på bilden är cool gangsterrappare och kallar sig goretex! Snacka om vattentätt alibi!

Just nu sitter förövrigt Tex på min scen och försöker komma på hur man skickar sms med mobilen! Killen är verkligen på väg in på 2000 talet! Rocknrolla ayatolla!





Nu är Texasgubben i farten igen!

Eller åtminstone Tex.. han försöker och försöker och nu har äntligen lyckats ta sig ut i cyberspace på riktigt! Tex.blogg.se är adressen om ni vill se resultatet...

Så vad kommer onsdagen bjuda på i övrigt... Ska träffa min karriärcoach i eftermiddag, därefter tänkte jag nog träna lite för att avsluta med en underbar kväll hemma framför tvättmaskinerna! Åååå vad det är härligt att tvätta! Framförallt sen nån berättade för mig att man inte måste sitta framför tvättmaskinen och se hur den snurrar runt! Ett tag räknade jag varven på centrifugen, grymt jobbigt, fast jag insåg att om det stod att den skulle centrifugera 800 varv så kunde det lika gärna betyda 795, eller 812 varv... dåligt Cylinda! Var är Sverker när man behöver han!

Nu så, dags att sparka igång med att jobba nu!

Goretex = Tex...?

Goretex, eller Tex som han heter är 25 bast och har precis insett att det finns något som heter Internet! stort av en kille som lever för MSN.. haha.. Nu sitter han i min lur och skrattar åt lammets blogg.. Han är skoj Tex..

:-)

Lammstek!

Vem är lammet förresten? Hon har en egen blogg! Checka in http://libe.webblogg.se/...

En skön deal!

Har precis suttit en halvtimme inne hos chefen... Nu är det klart, från och med måndag och fram till 15 juni börjar jag jobba 15 timmar i veckan, och får hjälp av en karriärcoach resten av tiden att hitta nytt jobb. Har första dejten med Coachen i morgon vid halvtvå! Snabba ryck här. Från den 15 juni behöver jag inte jobba alls.. och har full lön fram till den 1 december.. känns rätt skönt att ha ett litet sommarlov i år! :-)



Folk kommer hem!

Träffade Lammet och Olosf igår lite snabbt, Olosf har precis kommit tillbaka från 10 veckor i Thailand.. han såg brun ut och verkade haft det grymt nice! Blivit jagad av ladyboys och fått ett gäng trekanter föreslagna.... stort som räven sa!

Vi snackade om en tur ner till västkusten, som väl fortfarande är bästkusten va? till sommaren, kan bli soft, inga tält och mycket fest lär bli devisen. Det ska man nog klara av!  I närperspektivet snackade vi om utgång på lördag. Lär bli grymt skoj! och så kanske en kryssning till våren..

Hur grymt svårt är det att packa upp efter en skidresa? Igår pulade jag in skidorna och pjäxorna på sin plats under scenen bara föra att konstatera att ett par skidglasögon och dom varma handskarna inte kom med i pjäxbagen. Orkade jag slänga in grejerna då? nix pix, får ta det ikväll när jag kommer hem!

Apropå komma hem, ska träffa Lisa idag efter jobbet och fika, hon har precis kommit hem från en vecka i Österrike. Hon verkar nykär i en glad bayrare, och Lisa som aldrig i sitt liv kunnat tänka sig en tysk. Underliga äro kärlekens spår! :-)

Har precis dragit iväg ett mail till hardrock café där jag anmält mitt intresse som eventansvarig.. får se hur det går! Förhoppningsvis kan jag träffa dom nästa vecka nån gång!



Ska det vara en låt också?

Just det ja, dagens låt ska man ha också.. eller kanske veckans låt? beror på hur kreativ jag känner mig framåt helgen... Men jag tror nog att Gnarls Barkley och låten Crazy får bli måndagens låt! Skönt driv i den!


Våfflat!

Medans jag vart i fjällen har mitt våffeljärn gjort succé hemma hos min kollega Hilda i helgen! Lät på henne som om det i framtiden blir mitt våffeljärn istället för jag som blir bjuden på galej! ;-)

Känner mig småsugen på stockholms nattliv igen nu, inte omöjligt att det blir en sväng ut på stan på torsdag kväll! Nåt skoj ska man väl kunna hitta!



Crazy frog tillbaks från fjällen!

bimbimbirriibimbimburrabuttabi... !

Sådärja, då är man tillbaka från fjällen! Gled upp ett snäpp på mognadsskalan däruppe och köpte en skidhjälm (vad ska jag med den till, jag ramlar ju aldrig). Konstaterade att mitt enda produktionsmedel har jag ju innanför pannbenet, så lika bra att skydda skallen!

Enda nackdelen, eller fördelen, är att jag med hjälm, och mina enormt smuffriga skidglasögon, ser ut som crazy frog i backen, om man nu kan tänka sig crazy frog i röd skidjacka förståss.

Annars bjöd fjällen på fantastiskta förutsättningar! Solen sken, det var -5, bra drag på after skin (även om bandet inte var världens bästa) och perfekt skidåkning!

Afterski bandet ja, det bestod av fyra killar, en lönnfet trummis, en slashkopia på gitarr, en big brother wannabe på bas och så en tvärhand hög indisk sångare... Pernilla jag var uppe med gled in en sväng på efterfest i deras stuga.... hon vände i dörren, skrattandes.. Det var nästan synd om dom när dom försökte leva upp till rockstjärnemyten!

Annars var det bra med folk ute, inte så mycket i backarna, och jag har fått köra riskokaren i 100 mil, kul som sjutton! Den drog 0.73 på vägen upp och 0.72 på vägen hem. Den är galet bensinsnål, på torsdag ska den iväg och förbesiktas, då får den väl någon form av dom. Att jag kört sönder den typ!

;-)


aj fan..

Lammet har tydligen fått influensa.. så vet man det.. Dock inte vilken typ av influensa, kan det vara fågelmodellen?

Nu drar jag till fjällen!
hopp!

Dagens låt... ?

Sitter och msnar med Christofer nere i Göteborg, han hävdar bestämt att man måste ha en dagens låt på en blogg för att sprida kultur till de mindre vetande... hans förslag var gamla Popsicle ikonen Andreas Mattsons låt "It´s easier to handle all your friends than to keep just one alive" den skulle förståss kunna platsa bara för den enormt långa låttiteln..

Den skivan som snurrar hos mig på jobbet just nu är dock DJ large och Petters "Mitt sjunde sinne" grymt bra skiva, favoriten är nog "en snut" med big fred... grymt tung i min värld!

Grymt vad det bloggas idag då, får se om jag hinner in igen drar till vemdalen om några timmar som sagt!



Pastorn är materialist

  1. En 32 tums LCD tv... har ögonen på en skön samsung som jag är sugen på.. frågan är bara varför jag snöat in på den? Den kostar ju några tusen mer än vissa andra...
  2. En extern hårddisk.. minst 250 gigg... hur kommer det sig att alla hårddiskar är antingen fulla eller tomma? Ska det egentligen vara så grymt svårt att rensa ut en hårddisk? Ja tydligen.
  3. Borde skaffa en ny burk, med windows media center typ, eller en ny dvd och hårddiskinspelare, känns som det skulle passa fint till punkt 1...
  4. Ett nytt jobb måste jag ju ha, slutar ju jobba snart, och även om jag har lön till i november så skulle ett nytt jobb ganska omgående kunna lösa en del av mina shoppingplaner..
  5. Saker saker saker.. fast egentligen borde jag nog rensa lite hemma...
Vart sjutton är lammet förresten? har inte hört nåt från henne varken igår eller idag, hon lyser med sin frånvaro på MSN och har inte rört sin blogg... Hmm undrar vad som kan ha hänt?


Känns som det kan ordna sig..

Var runt och svängde med riskokaren igår. Var tvungen att sticka hem till Johan och Petra och hämta upp mina skidor. Det var kaos i Hammarby sjöstad, slalomtävling och fullt med bilar, inte helt lätt att ta sig fram. Var tvungen att åka mot enkelriktat två gånger för att komma in på deras lilla gata. Galet!

Petra tyckte jag kunde börja jobba lite åt henne när jag går ner i arbetstid, här ramlar erbjudandena in! Jag får sälja på provision och ta fram en broschyr som de kan skicka ut till nya och befintliga kunder. Kan bli hur kul som helst!

På vägen hem svängde jag förbi Cathy och lämnade lite prylar hon ställt hos mig för några veckor sen, kvällen avslutades med lite packning. Grymt skönt at dra till fjälleni eftermiddag.

Apropå fjällen, Pernilla lär inte bli klar att åka förrän vid 14... nåja, gör inte så himla mycket, vi kommer ju upp ikväll åtminstone!


Shoppsugen

Fan alltså, jag är grymt shoppingsugen, sprang runt halva lunchen och kollade efter en skidhjälm. Har inte haft nån sen jag var tio,då en gul, skön Jofahjälm... Börjar kännas att jag kan ha nytta av det jag petat in i huvet under åren, så lika bra att skydda skallen. Och jo förresten, jofahjälmarna finns fortfarande, dock inte lika cool, gul med fartränder som min gamla bula! Grymt svårt dock att hitta en hjälm som är
1. snygg
2. bekväm
3. finns i min storlek
4. har rätt pris
Kort sagt, det är himla utplockat, får se om jag drar förbi länna ikväll eller nåt och kollar in hjälmarna därute. Alternativet är ju att strunta i hjälm den här gången också, eller köpa en i fjällen.

Börjar fundera på vad jag ska göra om några veckor när jag mer eller mindre slutar jobba med full lön. Lära mig nåt nytt kanske? Eller köpa en fet tv att titta på hela dan..



fem blev det..

Det blev fem öl med Mats igår. Vi hamnade på ett av sunkhaken neråt vasagatan. När ölen går på 24 spänn är det nästan tjänstefel att inte dricka några stycken. Eller hur? Mats nämde att om jag är sugen på att börja knäcka som konsult så kan jag fakturera genom hans firma. Himla skönt faktiskt eftersom det kan bli svårt att få A-kassa om man har egen firma.

Kom hem vid halvniorycket kissnödig sådär som man blir efter fem storkar, fan att öl är så grymt urindrivande! Tar ju bort lite a njutningen! Efter CSI snackade jag med Pernilla om hur vi ska lägga upp helgen. Vi drar till fjällen på onsdag, Pernilla har självklart inte tid att packa innan onsdag så vi drar nån gång vid två skulle jag gissa. Ska bli grymt skönt att åka skidor igen. Ryktet säger Sol till helgen också. En del afterski och party lär vi kunna hinna me med gissar jag. Det lär bli rätt så casual, vi handlar nånstans på vägen upp...

På jobbet nu, ännu en lam dag på den lilla myndigheten, chefen är på kurs hela dagen, så det lär bli lugnare än vanligt. Ska bli grymt skönt att börja avveckla mig själv om några veckor!


Så då var man med i matchen då!

Trots att snön ligger vit på marken så känner man att våren är på gång! Läge att äntligen få säga det jag alltid velat säga, göra det jag alltid velat göra och skriva det jag aldrig haft tid för att skriva. Läge att blogga således!

Det är en hel vecka efter min 33e födelsedag, så det här ska nog gå bra ska ni se! Dubbeltrean firades med en riktigt bra fest hemma i lägenheten. 20 personer på 30 kvadrat kan ju inte bli annat än bra. Scenen var full av dansare, och hallen var full av skor. Någon annan som var full var tydligen Linda.. åtminstone om man ska tro hennes blogg.. nästan pinsamt ju!

Sådärja, då har man börjat då! nu ska jag dra iväg och ta en öl eller fem med Mats!

Välkommen hit förresten!

/T


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!