Lördagens synder straffar sig!

Sicken skön kväll det blev igår! Började kvällen med middag hos min farbror på söder. Man blir på grymt humör när man dricker bubbel genom hela middagen!

Sen iväg till Agge som fyllde år, lammet var där så det blev en skön fest. Ett gäng stack upp till Nilson&Holm och körde avancerat rollspel mitt i festen, När vi kom tillbaks så dök grabbarnas grabb, Olosf upp också! Sen satt man helt plötsligt i en bulle ner mot East! Slutligen landade vi på White room...

El pastore gillar nog egentligen inte White room.. Lammets fd ragg JL var där och han verkar ha fattat tycke för undertecknad, så vi gled runt lite där inne. Snackade med nån snubbe i Gantslipover på dansgolvet, vad fan är det som händer? Gantslipover? Det är väl 2006 nu? Folket från rockefesten på Laroy dök upp, rätt skum blandning, en snubbe lammet kände hade fått tag i en Motörhead T-shirt, och sminkat sig á la dödsrock, ohc hade ett nithalsband.. Hans kunskaper om Motörhead visade sig vara minimala.. Men men.. han var fint utklädd åtminstone!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback