ååå vilken långfredag!

Och så kan vi lägga ännu en galen kväll till handlingarna! Jag mötte upp Tex och hans producentpolare Henry på det som en gång var bonden bar på söder. Det var levande musik, billig öl och en ganska hög nivå av kvinnlig fägring, vilket ju alltid är trevligt. Henry har några godingar innanför västen redan innan så han väljer att ensam dansa framför bandet i en twinpeaksliknande drömsekvemsdans. Efter några öl så hookar undertecknad och Tex upp med två systrar, vi kan kalla dom Anni och Elin, för det var tydligen det de hette. Dom verkade ha ungefär samma skruvade syn på landet som oss så kvällen gick fort! Att de dessutom kände hela rytmsektionen medan Tex var bundis med sångerskan gjorde ju inte saken sämre. Här fanns det stordriftsfördelar!

Tex tröttnar på öl
Mot slutet av kvällen börjar Tex tröttna på ölen, varpå han gör klassikern "du, det här smakar ju inte vodka redbull" och pekar på sin öl. Fräckheten belönar sig och han står med ett stort leende och en ännu större drink i sina texhänder! Bra där, friskt vågat hälten vunnit!

Efter stängningsdags bestämmer vi oss för att dra vidare till Kvarnen, en plan som snabbt ändras till Kellys.. Väl på Kellys väcker min hatt uppmärksamhet bland motorburen ungdom(?). En glad pastor inser inte förrän det är försent att killen som tittar på hatten har en snygg skinnväst märkt Hells Angels.. haha.. men han var rätt trevlig även om han förmodligen inte förstod hälften av det jag sa! Men handen på hjärtat, vem gör det?

Eftet att pastorn fått pussa lite på den äldre av systrarna, Elin, och dessutom bärgat hennes nummer, så beger sig våra två (tex och jag) krigare mot hemmets härd.

Vi har tur, det går en tunnelbana direkt när vi glider förbi medborgarplatsen, varpå planerna på taxi för pastorn skrinnläggs och han beger sig ned i kollektivtrafikens irrgångar. Vid Slussen glider Tex av och vagnen fylls av svartrockare på väg till efterfest i Kista, samtalet är dystert men intensivt bland morgondagens makthavare (svartrockarna) och undertecknad lutar sig tillbaka med ett leende på läpparna.

Då kommer plötsligt Tex inrusade i vagnen, han har ändrat sig, han drar med till K-holmen, soffan hos farsan lockar mer än att vänta på röda linjen söderut i en halvtimme! Tveksam till om hungern verkligen får slå ut sömnbehovet övertalas jag ändå av Tex att hänga med in på MikkiDees. Tex beställer en specialare, McTasty, som förmodligen är en Mcnasty, alla som har jobbat i kök vet hur mycket man älskar specialbeställningar klockan halvfyra på natten! Vi får väl se hur Tex mår idag! :-)

Idag ja! Ikväll är det fest! Ovanligt! Påskafton är här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback