nyårsafton - och nyårslöften!

Yes box! så var det nyårsafton igen då, och nyårslöften ska avges, i mängder? Jag sticker ut hakan och lovar att jag ska fortsätta vara mig själv nästa år. Fortsätta finna harmomi i tillvaron och försöka göra nåt åt att jag fick mandeln i gröten i julas. Herrejösses, måste ju hitta nån att gifta mig med. Vi får se hur det går! :-)

billigt? Ja förmodligen, med tanke på vilket sunkigt fotomontage reklamarn

DSC00764.JPG
billigt? Ja förmodligen, med tanke på vilket sunkigt fotomontage reklamarna på expert fått ihop. Ska killen peka på elden? Eller vad är tanken? Just nu är det en kille med 'ensam hemma min' som pekar under en gotisk text som lagts över en valborgsmässoeld. Flytta upp killen lite och undvik den helraka linjen under elden så kan det bli aningens bättre... Kanske.
Så ja, dagens galla är utspydd, nu ska jag hem till kristin på fest efter att ha vart hos syrran och firat årets andra julafton...

Felleverans? tror - och hoppas - att tomten kom med fel paket till m

DSC00758.JPG
Felleverans? tror - och hoppas - att tomten kom med fel paket till mig. Missförstå mig rätt, det är jättekul att bygga lego, och brandstationen är verkligen häftig, jag är bara lite orolig över att det sitter en 5 åring och försöker få igång en gps nånstans i vårt avlånga land.

inte helt otippat var det i min gröt mandeln hamnade. Ett av mina mer%

DSC00749.JPG
inte helt otippat var det i min gröt mandeln hamnade. Ett av mina mer avancerade alster blev resultatet: 'gissa vem som fick mandeln i sin gröt,
Hoppas jag får gifta mig med nån som är söt'.
Jag hade tänkt mig ett pingstbröllop, intresserad och söt? Anmäl intresse här!

var uppe med tuppen (?) I morse för att kolla om juldagsmorgon verkl

DSC00745.JPG
var uppe med tuppen (?) I morse för att kolla om juldagsmorgon verkligen glimmar. Avgör själva, så här såg det ut vid backen alldeles för tidigt imorse.

hjälmfoting.

DSC00739.JPG
hjälmfoting.

Färdiglackat!?

Känns som om julklappsbestyren börjar bli avklarade, i år var det enkelt, de blir Vattenfalls VDs bok för hela slanten. Att jag dessutom kan få tag i den väldigt prisvärt i förrådet en bit bort i förrådet gör ju inte saken sämre. Den finns dessutom på 6 olika språk. Den är värsta blockbustern (?) här på Vattenfall så den ska nog bli populär!

image143
Skämt åsido, julklappsbestyren är visserligen till stor del avklarade, åtminstone dom som ska ha klappar på julafton, dvs föräldrar och en av syrrorna med familj. Resten får några dar senare så dom bestyren tar jag då.

I morgon bitti levereras föräldrarna medelst taxi till min port, sen packar jag in dom i spritbrännaren och drar upp till fjällen. Ska bli grymt skönt att få åka skidor, slappa, basta, jula, bara vara och vila upp sig.

För stolt för att be om hjälp av mamma - men går gärna ut i TV?

Calle Shulman, hur sjutton är han funtad? Nu ska han vara med i lyxfällan, han lyfter 50 000 i månaden, men måste ändå låna mot slutet av månaden. Han vet att han problem, och käkar ändå affärslunch för 100 lappen istället för budgetkäk för 55, bokar resor till NY och ändrar sig när det är för kort tid för att boka av... Inte så smart kanske?

Det sjukaste i artikeln är att han är för stolt för att be morsan om hjälp, men att be lyxfällan om hjälp, och få sin ekonomi uthängd i TV är inget problem.. Snacka om att ge Mediakåt ett ansikte!

Och apropå Mediakåt, snart är det julafton. Vad det nu har med saken att göra.


Riktigt än

Kan jag ju inte gå hem, men om nån timme ska jag nog kunna smita iväg. Varför är det alltid så himla mycket att fixa med så här innan jul? Visste ju ungefär vad jag skulle köpa för julklappar redan för en månad sen, och på jobbet vet jag ju vad som behöver vara klart till årsskiftet.

Men men, sånt är livet, man lär väl aldrig lära sig, skönt ska det bli med lite ledighet åtminstone. Kommer packa in föräldrarna i bilen på lördag och drar till fjällen för att fira jul ihop med päron och syrran med familj. Skönt. Ser redan fram emot att dra fram laggen på söndag förmiddag och ge mig ut i backarna.


skymning i rocksta. När himlen brinner så här vackert måste man vä

DSC00736.JPG
skymning i rocksta. När himlen brinner så här vackert måste man väl få dra hem snart va?

Taskigt funtade?

image141Den här "baben" Eunice Lopez har gift sig med tio olika män under en 5 årsperiod utan att skilja sig med nån av dom, och så är det HON som hamnar inför rätta. Hur sjutton är snubbarna funtade? Hon är ju inte direkt bildskön, Eunice. Läs mer i Miamiherald.


nakenchock? Nja, kanske, trodde ett tag att det var tp som stod naken%

DSC00731.JPG
nakenchock? Nja, kanske, trodde ett tag att det var tp som stod naken och vevade på guran.

innan lillasysters konsert på debabaser, bakom tp står ett skönt par m

DSC00727.JPG
innan lillasysters konsert på debabaser, bakom tp står ett skönt par med fina sponsrade myströjor

En ding ding värld

Jag, som har tre storasystrar ska ikväll gå och se på lillasyster. Snacka om upp och nervänd värld.

Och eftersom det är konsertläge ikväll sitter jag på jobbet och poppar som fan till Lillasyster, det kan du också
göra! Tacka gud för Myspace!

som vanligt är det likörtryffeln som blir vald sist i paradisasken.

DSC00725.JPG
som vanligt är det likörtryffeln som blir vald sist i paradisasken.

och så här ser den ut, isskrapan. Nu är jag redo för vintern!

DSC00720.JPG
och så här ser den ut, isskrapan. Nu är jag redo för vintern!

Iskrapa

jag har haft ett problem, när jag sålde min förra bil så tog jag aldrig ut isskraporna som låg i bilen. Illa illa får man väl säga eftersom Kung bore redan har isat ner mina rutor några mornar. Idag fick jag en isskrapa med posten.

Rättvisa är skipad.

Så kan också en lördag va

Hade en späckad lördag igår, vaknade på förmiddagen pigg för att vara lördag då jag kom hem tidigt efter AW i fredags kväll (tidigt i det här fallet är strax efter midnatt). Hängde hemma och slöade fram till tre då jag gled iväg och fika med Lisa - Lisa och jag hängde en del när vi pluggade i Örebro, nytt i Lisas liv är att hon bestämt sig för att flytta till Munchen. Good for her!

Efter fikat gled jag över sankt eriksbron och hem till Malin, lite vin, lite glögg och sen iväg till Östermalm där en annan gammal kompis, Helena, hade släppmingel för en diktsamling hon jobbat med de senaste åren "Nic Pessoas memoarer". Eftersom Helena är uppvuxen i Brasilien välkomnades vi av varsin Caprinhinia. Gott, och trevligt. Därefter inmundigades såväl dikter som vissång och bubbel. Mycket trevligt. Gillar du dikter så rekommenderas "Nic Pessoas memoarer" av Helena Nordenberg. Kolla efter den i julhandeln!

Efter några timmar tillbaks mot bebyggda trakter igen, lämnade av Malin hemma hos henne varpå jag hoppade in i en taxi och begav mig mot Solna.

Solna ja, det var Tengin som lurat dit mig, shit pommesfritt vilken skön fest, det blev baklängescharader, kall glögg, varm glögg, jägermeister, lakritsshot och mitt nya favoritvin -  the king. Dans och allsång blev det såklart också. Fick mig ett snack med Tengins donna, Ida, och hon verkar vara en keeper. Så det är bara att köra för T där!

Nån gång vid 2 letades en taxibil upp för att ta oss till stans enda rockhak som är öppet till 05. Patricia - jo det är sant, de har ett rockdansgolv, med ett grymt liveband. Medan mitt sällskap (2 glada personer från festen) svängde sina lurviga på okänd plats så headbangade jag brutalt till livebandet. Av någon anledning hade jag bra skoj trots att Ölen på båten smakade piss.

Efter att bandet slutat gled jag ner mot schlagergolvet och såg följande: en snubbe på 170 cm, slingor i håret, linne, feminina drag och med klar "gaystämpel" på sig stod och dansade i total otakt. Killen dansade TANTDANS! Just det, stod och ryckte i otakt till musiken. Hur märkligt som helst.

Nån gång framåt femtiden var det läge för att införskaffa en goodiebag på donken och hoppa in i en bulle, och råkade ut för världens skönaste chaffis. Han börjar med att säga "du verkar vara en glad typ" varpå jag svarar, "jajemen" och sen satt vi och hade sådär myspysigt trevligt hela vägen till Kungsholmen. Sånt blir man glad av!

Apropå tantdans, nästa helg är det 36 långa timmar på en siljabåt som gäller. Får man inte tantdans på en finlandskryssare får man aldrig se tantdans!