Nu har jag sett allt!

DSC00488.JPG 
Tänk er ett flygplan. Fullt med godis! Det finns väl inte tänker du, jo men visst serru, i skånes fagerhult har just ett sånt landat! Helt sjukt. Vad kommer härnäst tro? Kommer vi skicka folk till månen? Eller kommer dolly parton sova på mage?

DEJA VU!

DSC00485.JPG
DEJA VU! de senaste årens vanligaste skvallerrubrik förutom att de blir ihop igen! Vem fan är det som tvingas kvälls- och skvaller- pressen att skriva om en före detta dörrschlas och en sönderopererad c-kändisbimbo?

och så lite uppdatering..

Ni kanske inte tror aftt det hänt så mycket på sistone, men det har det, förutom att jag blivit med jobb så har det jobbats med båten, vi har haft releasefest för ztarme.com, jag har festat runt i fjällen med Sandra och Pernilla en helg, det har festats i tyresö, det har festats i sthlm folk har fyllt år och jag har spelat några vänner ett aprilspratt. Sådärja, nu har jag sammanfattat mina senaste månader på ett kort och koncist sätt! bra va?


Förbannat kall! Sundsvall!

Finns en låt med docenterna, förbannat kall, som jag instinktivt kommer att tänka på när jag på DN.se läser att man under sundsvallsfestivalen i sommar bara kommer kunna köpa max ett sexpack öl åt gången....  Och vara minst 25 år. Och vi pratar inte om vilken öll som helst, utan folköl, just det FOLKÖL!!! Allt för att stävja ungdomsfylleriet. Nu lär ju jag inte dyka upp i sundsvall under festligheterna, men det skulle vara intressant att se om det gav någon effekt. Något jag tyvärr inte heller kan avgöra eftersom jag inte dykt upp på någon sundsvallsfestival tidigare...

Nåväl, kan man inte bestämma om nåt annat kan man ju alltid bestämma en sån här grej, frågan är hur långt från sundsvall man ska behöva åka för att få tag i en platta bärs? Kanske räcker med att dra över kommungränsen, då lär ju förbudet vara rätt så uddlöst. Någon föreslagen typ köper upp några plattor öl och säljer till överpris från skuffen på en riskokare typ!

Nåväl, eftersom ni vart så duktiga och läst hela vägen hit, så får ni en dagens låt också, och vad passar bättre än "förbannat kall" med docenterna då!? Sommarvärmen till trots!

Förbannat kall

Hej
lilla vän
jag spelar
elgitarr
vad spelar du
för roll
på min begravning är du mitt
testamente
berätta, berätta vad som hänt

Man har ishall
fast stan är förbannat kall
man har djuphamn
men man tänker inte alls
man har ishall
mitt i Sundsvalls stad
jag har kärlek
någon annan stans

Har varit full på Södermalm
har varit full i Gamla Stan
har varit full mitt i city
och mina skäl har ni ingen aning om
nää

Man har ishall
fast stan är förbannat kall
jag har kärlek
någon annan stans
Man har ishall
fast stan är förbannat kall
jag har kärlek
någon annan stans
nära till tårar
hur kan man vara så dum

Man har ishall
fast stan är förbannat kall
jag har kärlek
någon annan stans
Man har ishall
fast stan är förbannat kall
jag har kärlek
någon annan stans
dom har coldstores
dom har flygplats
dom har djuphamn
jag har kärlek
dom har coldstores
dom har djuphamn
dom har flygplats
jag har kärlek...


Vem är ansvarig för kvarglömda föremål då? Turkiska ungdomsförbundet känns väl ändå mest självklart att kontakta när man tappat bort nåt i kungsan!

DSC00483.JPG
Vem är ansvarig för kvarglömda föremål då? Turkiska ungdomsförbundet känns väl ändå mest självklart att kontakta när man tappat bort nåt i kungsan!

Man måste ju ha nåt för att kunna leva!

jamensådär ja! Ett års ledighet räckte tydligen. Den 2 maj så börjar jag som webbmaster/webbredaktör på Vattenfall! Visserligen har jag bara uppdrag till årsskiftet, men trivs jag med jobbet, och dom med mig, så ska det nog kunna bli förlängning!

Grymt skönt är det, har varit på så många intervjuver där jag har snubblat på målsnöret. Det hjälper ju liksom inte att höra att man gjort bra ifrån sig om de ändå ger jobbet till någon annan!? Lite som min företagsekonomilärare i gymnasiet som totalt dödade min geist för det ekonomiska genom att först säga att jag är värd en femma och sen ge mig en trea...

Nåväl, nu har man jobb snart igen då verkar det som, och på måndag ska jag skriva kontrakt! Härligt!

Definierar ironi

Igår drog jag på sommarsulorna på bilen. Idag är marken täckt av snö.

Vad händer inte i bergshamra?

Jag är grymt dålig på att uppdatera bloggen, jag vet! Ska inom kort försöka upplysa er om vad jag gjort den senaste tiden, förutom att agerat vårtecken och spottat plastcyklar då. Men först.. ett aktuellt inlägg!

dagen har ägnats åt 1. intervju på vattenfall som webbmaster, därefter ut till kungens kurva (varför så långt bort? jo för att det ligger där, det är som med berget och bergsbestigaren!) för att leta efter ett memory stick generation 1 till den videokamera jag lånat av Magnus och Ulrika. Lånade den förra veckan för att filma lite musik i helgen. Dock har det visat sig att det är enklare sagt än gjort att föra över MiniDV till datorn. Enklare då att föra över från MiniDV facket till memorystickplatsen som fanns på kameran. Ett problem bara, kameran klarade inte nyare modeller av memory stick. Behöver jag tillägga att utvecklingen gått lite väl snabbt fram? Kameran är 2 år gammal, och nope, det gick inte att uppbringa ett stick som passade..

Nåväl, Magnus hade lovat att bjuda på middag om jag kom ut med kameran idag, så efter min jakt efter minnessticka i kungens kurva tog jag en promenad ut till bergshamra där Magnus och Ulrika huserar i ett litet radhus ihop med Noel och Edvin.
63816-108
På vägen dit verkade det som om polisen fått ett tips om att jag var på väg, vid ulriksdals slott stod 4 bilar och en himla massa killar i blått och dagisvästar och väntade. Tur för mig (och osis för dom) att jag gick på andra sidan vägen! Och att dom hade ryggen mot mig!

För att smöra lite för Noel hade jag dragit på mig en skjorta med vespor på. Mycket populärt bland 2,5 åringar vill jag lova! Edvin, typ 2 månader, däremot var  inte alls lika imponerad.  Efter att ha trakterat Kassler och Ris fixade Noel en panna kaffe som vi avnjöt till efterättsglassen.

Efter några timmars småprat och ett antal öl så blev det prommis hemigen genom Solna. Det är rätt långt att gå men vad sjutton, jag har ju tid som jag brukar säga! Och när man väl här hemma sen känns det väldigt skönt att krypa upp i soffan med fjärrkontrollen i näven!