Fickringare!

Har ni märkt att fickringandet har ökat markant den senaste tiden? Är det inte jag som fickringer till nån så är det nån som fickringer till mig. Det verkar som om mobilernas knapplås blir sämre och sämre. För visst är väl tanken att det ska gå på automatiskt efter ett tag?

Och apropå det, enligt nån så blev det här
årets reklamfilm i Norge. Fickringning när det är som bäst!


Nähä? Inte Pontare väl?

image150

Det kan
vara så att Roger Pontare inte har tagit sig en holk. Men nåt måste han ju ta varje gång han går till frisören. Eller den dagen han bestämde sig för att klä sig "etno". Han kan ju knappast hävda att han inte går på nåt efter att inför halva europa gastat "När vindarna viskar mitt namn"  Hela den låten lider ju av haschpsykossyndrom. Och eftersom du säkart glömt halva låten så lyssna här vettja!


Samtdigt kan du ju leka karaokekung och sjunga med vettja! 

Jag blev fångad i ett mörker
Jag såg inget ljus fast allt omkring stod i brand
I lågornas sken fanns mitt hopp och min tro
Som virvlade bort och försvann
Så ge mig min styrka
Ge mig kraft att försvara mitt land
Ge mig en väg att gå
Jag ser yxan i krigarens hand

Ref.
Vill ni att jag vänder om
Och slåss för den jag är
Aldrig sviker jag mitt land
När vindarna viskar mitt namn

Regnet som föll det fick dölja min sorg
Och släcka min brinnande törst
Jag flydde till bergen när gryningen kom
Men plötsligt jag hörde en röst
Vindarna viskar
Jag hör dem kallar mitt namn
Jag har en väg att gå
Jag ser yxan i krigarens hand

Ref.

Vindarna viskar
Jag hör dem kallar mitt namn
Jag har en väg att gå
Jag ser yxan i krigarens hand


Adam Tensta!

Tror jag sagt det förut, men måste säga det igen. Han är grym! Och nu har dom börjat hajja det i USA också, respekt.

Vore grymt coolt om jänkarna började digga skön svensk förortshiphop! Killen som precis slutat sitt jobb på microsoft för att satsa på karriären kan behöva en rejäl worldwide boost!


Vad sjutton gör du här? iväg och köp plattan nu!


och hur tänkte dom här killarna?

Inte nog med att de verkar sjukt klantiga, hade de tänkt dra tre killar på samma vespa? Snacka om att tigga om att bli stoppade av polisen!

Jo men det är ju så det är...

Nu verkar Kajsa Varis åkt dit för doping igen.. Bevisar bara min tes att har man en gång åkt dit och fått förlåtelse så är det ett mindre steg till att fuska till det igen.

Exempel:
A är otrogen mot B med C på en konferens. Mycket alkohol är inblandat. A ber B ångerfyllt om ursäkt, får förlåtelse, A och B lever vidare i sitt lyckliga liv om än dock med viss misstro från B (får man förmoda). Nästa gång som A är full kommer det behövas en mindre dos alkohol innan A hoppar i säng med D (den här gången)  A vet ju att B kommer förlåta A.

Har jag rätt tycker ni?


Balkongfeber!

I ett antal år har vi hållt på med ett balkongprojekt hemma i huset. Nu är det äntligen på gång, och sen någon vecka tillbaka har jag en balkongdörr ut från mitt kök, visserligen leder dörren bara ut till en byggställning utanför, men bara att dörren finns där gör att jag börjar skönja en ljusning. Snart har jag en balkong.

Eftersom balkongen kostar glada 94 000 bagis så känns det skönt att läsa
det här i dagens aftonblad. Snälla snälla snälla, ge lite extra bonus för att det är fett söderläge med ständig sommarsol också! :-)


Weekend at Bernie´s

Den gamle kalkonfilmen har fått en revival. För visst är det lite bernies över de två killarna (nåväl, farbröder i 60 årsåldern) som pulade ner en död kompis i en kontorsstol och försökte få ut hans socialbidrag...

I filmen är det två collegekillar (typ) som försöker få det att verka som att deras mördade chef lever.. de åker på resor med livet och lite annat har jag för mig. Missa den gärna nästa gång den kommer typ mitt i natten på TV några hundra eller nåt.

Fräsig!

Soffan Kramfors från IKEA går att få i två fäger, Fräsigt svart eller fräsigt mörkbrunt. Vad sjutton är Fräsigt för tillägg till en färg? Och vad är fräsig för ord egentligen? När jag googlar fräsig får jag träffar som "Fräsig pilotstol säljes" "Fräsig skjorta" Fräsig räksoppa" hmmm ger inte mycket vägledning där inte!

Några förslag?

Journalisters ordval..

Börjar bli lite småtrött på tidningarnas (främst kvälls) språkbruk. Det var grammisgala igår, nåt jag helt missat innan jag gled in på jobbet idag och surfade in kvällstidningarna. SAHARA HOTNIGHTS RASAR MOT STORSTJÄRNORNA och SAHARAS ATTACK är två rubriker som dyker upp i dagens expressen.se/city.se.

Bakgrunden är att de är nominerade för tredje gången, nu i tre klasser, och får gå tomhänta från galan. Frågan är nu om följande är RASERI  "Varje gång vi är här så vinner nån annan jävla folklig artist i stället för oss. Det är så klart jävligt trist och det är klart att vi är besvikna." Snarare verkar det ett uttyrck för besvikelse, och så klart dom är besvikna. Det är ju knappast så att tjejena i Sahara Hotnight gick bärsärkargång i globen när de inte vann nåt. Eller så har tidningarna missat det och fokuserat på Hardcore Superstars fylleri istället.

Fast om det nu var så att tjejerna i bandet verkligen rasade så är det ju förståligt att sthlm city var tvungen att ha två journalister som intervjudade bandet. Läskigt annars ju!

En annan intressant notering om ordvalet i dagens nyhetsskörd handlar om malmö aviationplanet som tömdes på syre. Tidningarna, och SVTs morgonTV i morse headliner med flyplan i nödläge, hade det varit ett SAS flygplan hade headlinen inbegripit ordet SAS. Mycket märkligt.


Nej för fan!

Bästa låten på U måste ju ändå vara Lillasysters version av Rihannas Umbrella

Cant´t thouch this!?

Äntligen äntligen äntligen! Nu kommer Dancejam Mc Hammers lilla projekt där man kan slänga upp sina dansvideos på nätet! Jag säger bara, Sllliiiiiiiiiiidddddeeeeeee Det blir alltid roliga dansvideos på förfesterna! Rock on, load up move your feet eller whatever!

Världens bästa låt?

Åtminstone men en artist som börjar på U.... måste vara Utah Saints Something good bästa låt som börjar på U.. svårare.. Men Ebba Gröns Ung & Kåt går ju inte av för hackor direkt.

Har ni bättre förslag på världens bästa låt med en artist som börjar på U, eller en låt som börjar på U? Var inte fega, kommentera!