Resten dras ihop..

Det finns liksom inte tid! Man bär borta en vecka, sen har man fullt upp med att blogga. Jobbigt värre men någon måste göra det. Och någon, det är jag det.. annars blir det inte bloggat!

Sådärja, det var bröllop senast jag skrev nåt.. sen blev det söndag, Henning och jag hämtade David vid stationen (Han kunde inte komma på bröllopet eftersom hans syrra gifte sig samma dag) sen lite häng, lite öl, lite häng och så helt plötsligt måndag och en tur till Bodensee och Koblenz. Bodensjön är bra mycket större än den svenska varianten som man kan se vid järnvägsstationen i Boden. På vägen hem lyckades vi med konststycket att inte ramla ner i Rhenfallen.. Men mäktiga fall var det!

Hemresan flöt fint tills vi kom till sverige.. På Säve utanför Göteborg där vi landade hade de inte riktigt samkört rutinerna. Det landar typ 4 plan om dagen där, och ändå fick man vänta en timme på bagaget i ett svettigt litet rum utan luft där man klämt ihop 140 svettiga passagerare. Så mycket för den gemytliga göteborgshumorn! Värst hade nog Henning the mooner det... han blev sin vana trogen kissnödig vid bagagebandet och någon toalett fanns inte att finna innan tullkontrollen. (läser personalen på Säve det här så vill jag å Hennings vägnar be om ursäkt för den övervattnade blomkrukan!)


Kommentarer
Postat av: Linda

Att pinka i en blomkruka är inte okej!!!

Postat av: Linda

Iofs är det lite internationellt att göra så.. amerikanare spyr i blomkrukor och engelsmän pinkar i dem! Henning körde the english way med andra ord!

2006-06-15 @ 13:59:37
URL: http://www.libe.webblogg.se
Postat av: Henning..

Thank you Lamb for en viss upprattelse...Nat straff skulle de ju fa pa Save - det är inte ok att behandla en Pastor och en Henning så!

2006-06-15 @ 14:09:07
Postat av: David

We didn't go to Koblenz... We went to Konstanz!!!

2006-06-16 @ 18:40:29
Postat av: pastorn

David har rätt.. konstanz, koblenz.. tyska städer.. är det någon skillnad?

2006-06-19 @ 10:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback