Slider slider slider!

Fredag morgon och inte sjutton är man speciellt pigg! Satt hemma hos Slider i vasastan igår och käkade en utsökt middag följt av smarrig Ben & Jerry glass och en djävla massa drinkar! Drinkarna ledde till att vi hamnade på Ricke´s.. Inte direkt mitt favorithak, men det var helt okej igår, fast vad är det som gör att man inte får le på Riche? Det står "coola" mediemänniskor i varenda hörn och har stenansikten! Iceman och Slider, som dessutom gärna rör sig lite till musiken blir uttittade med våra grymma filmstjärnesmajl! :-D

Vi började snacka med två tjejer som festlgt nog bodde i mitt barndoms skärholmen... en av dom hade en skön prins valiant frisyr, knutblus, jeansväst och var sjukskriven pga psykiska besvär. Det tog inte lång till innan Slider stod och höll henne i handen haha.. Rätt festligt.. tror inte slider greppade hela storyn om henne! Den andra tjejen försvann så det kändes mer eller mindre som man var ute med ett nykärt par.. hålla handen men inget hångel. Fy fan Slider, du måste hångla!!! Så jag insåg att klockan var slagen och drog hem vid ettrycket, full som en mindre kastrull! Vad sjutton blandade vi i drinkarna hos slider? haha.. vin drack vi visst också!

Idag sitter jag hemma på förmiddan.. men har man slaggat ut för det? nädå, vaknade sju i morse, har i och för sig legat och softat i sängen fram till halvtio men det är INTE okej att vakna så tidigt!

Har i och för sig hunnit lösa den svåra Sudokun i svenskan, klarade av den svåra för andra dan i rad nu... hjärnan håller sig på topp!

Ikväll är det fest hos Tony!!!


Kommentarer
Postat av: mats

Ojojoj...här var det trångt bland alla kommentarerna.

2006-03-31 @ 13:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback