28 kompisar senare

Vi var 28 personer som drog iväg på en skön räk/taco och rockkryssning i fredags. Snacka om att go hillbilly! Men kul hade vi trots Vindhems personals riktigt risiga inställning till service!

Mathias höll sig från att bjuda på Long islands utan bjöd istället på 
Tokyo Ice Tea grymt god drink och man behöver inte direkt göra avkall på procenten heller! Några såna glas efter ett antal pitchers med öl gjorde ju inte direkt att man mådde bra i lördags!

Vilket kanske inte gjorde så himla mycket, lördagen regnade inne kan man väl säga, förutom en kortare promenad med Malin som för min del slutade på Daglivs. Skönt att vakna upp en söndag och känna sig stark! Blev lite meck med båten innan vi begav oss ut på en liten sväng. Det är sjukt vilken skillnad det är när man är två ombord jämfört när man är fem ombord som vi var i onsdags!

Efter båtturen drog vi en pizza innan vi fikade lite hos Cathy och Mathias (som hade bakat, Mathias alltså, inte cathy! Vilken kille, förstår att Cathy vill gifta sig med karln). Pizzan ja, vi hamnade bland lokalbefolkningen på pizzerian i västra skogen. Skumt folk.. Väl värt ett besök för er som inte vart där än. Ölen går lös på 110 spänn för en pitcher (1,6 liter) tycker man det är för mycket kan man få 55 cl för 35 bagis... Snacka om ständiga happypriser! Inte konstigt att populationen i västra skogen är mer eller mindre fulla på söndagarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback