Ett bra sponsorsamarbete!

Dulee Johnsson, glad AIK-bollsparkare satte sig ju bakom ratten på en bil med ett antal järn för mycket häromkvällen. Till synes en riktigt bra upptakt inför allsvenskan! Speciellt för  AIKs marknadsavdelning som  på ett förtjänstfullt sätt visar att man kan kombinera sina sponsorers olika verksamheter!

Frågan är om det var den reklamen som AIKs sponsorer önskade sig, dels då bilen, den hyrd av Dulees sambo av en 
sponsor, Smits bil, och hade dessutom körförbud. Dulee å andra sidan har inte ens körkort. Han hade dessutom dragit i sig lite att dricka under kvällen, kanske inte huvudponsorn Åbros drycker. Men det är ju bra att han inte spottar i glaset när han springer runt och jagar boll med en Åbrologga på bröstet.

Fast om man tänker ett snäpp still, hur ska övriga sponsorer blandas in i mixen? PEAB och Adidas är ihop med Åbro huvudsponsorer. Inte omöjligt att Dulee var klädd i nåt adidasplagg kanske?  Andra samarbetspartners är exempelvis Burger king, Scandic, The voice (Of hip hop and rnb).... Olika verksamheter som alla kan dykaupp under en blöt kväll på krogen! Förfest till the voice, sen kröka ner sig på scandic anglais, nattmat på burger king och därefter helnatt från frugan på valfritt scandic hotell kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback