Idag måste man stanna hemma!

För RFSU har utlyst idag till Klamydiamåndag! Så idag kan man möta klamydia lite överallt på gator och torg. Inte bara i sänghalmen. Så stanna hemma idag gott folk!

I övrigt har det varit en bra helg, Bacardi live kryssning i fredags (ingen Klamydia där inte) tillsammans med Fattaru och The Sounds. Fattaru hade inte riktigt fattat att de här hade ett utmärkt tillfälle att nå ut till en ny publik. De kan publikfria med gungiga dansgrooves, i fredags blev det sparsamt med det. Mer av tre rappare som rappade till ett monotont beat. Tro mig, på en gungande finlandsbåt lyssnar man inte på texterna. Man vill DANSA!

TP och jag la upp fredagen helt fel, vi glider på båten, tar några öl, sätter oss ihytten och tar en drink eller två innan vi 21.30 gled upp till VIP hyllan där det skulle bjudas på lättare buffe och bacardidrinkar. Vi hade gott kunnat vänta med att börja dricka till dess. Det bjöds på rejält med drinkar. Dock rätt så sliskiga produkter, men redigt gjorda var dom! Bartendrarna stod och krossade plommon om det skulle vara plommonjuice i drinken. Imponerande!

Lördagen blev lugn, planerna på att gå ut skrinlades nån gång på eftermiddagen när man insåg att det var grymt skönt att vara hemma och kurera huvudvärken istället för att kurera den på krogen.

Märkte ni förresten att solen sken igår? det gjorde jag med, men valde att stanna hemma tills kvällen kom, då hörde Elin av sig och vi gled ut på en tretimmarspromenad i ett valaffischsmyckat Stockholm. Är det någon som röstar efter valaffischerna? eller är dom bara för dom redan frälsta?

Som sagt,
klamydiamåndag idag, så stanna hemma!

Kommentarer
Postat av: Mats Karlström

Om det är klamydiadagen i dag....var det klamydiaafton i går då? Och annandag klamydia i morgon?

Postat av: el pastore

Det lär ju vara annandag klamydia i morgon! fan! ännu farligare att vara ute då va?

2006-09-11 @ 23:53:42
URL: http://revgille.blogg.se
Postat av: Mats Karlström

Hur gick det.....klarade du dig?

2006-09-12 @ 09:12:30
URL: http://www.emk-timing.se
Postat av: el pastore

Tror det.. fast man vet aldrig, får väl gå och testa mig vid tillfälle..

2006-09-12 @ 12:59:25
URL: http://revgille.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback