kändisspotting i förorten

Konstaterade torrt ute på båtmässan att det inte var många av dom vidunder som var uppställda där som jag skulle få in i karlbergskanalen! Vilka feta båtar det finns!

Parkeringen var full, när vi väl hittat en plats och skulle betala så stod gamla fotbollsproffset ( Göteborg, Milan, Manchester United och Djurgården) Jesper Blomqvist bakom oss. Jo tänkte vi, han lär ju ha råd att köpa båt. Döm då om vår förvåning när han gled in på Matmässan som var bredvid. Opps, kanske läge för en ny fotbollskrog i stockholm? Vart ska vi festa ikväll? Hos brolin eller blomqvist?

Mässan gicks igenom på nån timme eller två och därefter drog vi ut till Kungens kurva och stans tyska elektroniktempel, Mediamarkt! Vem står där om inte Adam Alsing och tittar på digitalkameror! Sånt värmer, han hade till och med fått in sin inte helt oansenliga kroppshydda bakom en av hjälpdiskarna för att få VIP service!

se där, och så finns det de som säger att kändisar bara hänger i innersstan!

och apropå innerstan, lär bli fest ikväll, RhodosSara är hemma från lund så ryktet säger att hon kommer förbi här med en eller två kompisar för lite förfest. Tengin kommer självklart lysa med sin närvaro och Tex lär vara svår att hålla borta från festen också!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback