Fredagsrunda

Drajja på anglais
Man kan ju anta att det inte är oliver som är den trånga sektorn när de gör Drajjor på hotel Anglais! Sjukt många gigantiska genmodiferiade små oljebärande frukter i den här! Hur många oliver är det? Vem vet, du kanske kan vinna en drajja om du gissar rätt!

Det blev en riktig liten krogrunda igår efter att jag debriefats på jobbet.
Först en sväng för att käka på STHLM kaffe med mjölk tillsammans med Elin. En pastasallad med pesto och parmaskinka visade sig vara varm spagetti med tomatsås och en skiva parma på. Inte direkt salladslikt. Det påpekades för personalen, som verkade helt oförstående. Då kom ägaren springande, tittade på maten och sa, det där har vi inte ens på menyn. Haha, man kan ju undra om fredagen börjat tidigt i köket?

Kollegan Peter slöt upp en kortis och vi drog bort till Mango på Sveavägen där vi mötte upp före detta kollegan Hilda. Dock inte Peter som skulle träffa lite kompisar på annan bar. Två öl på Mango sen ner till hotell anglais (Elin ville ha ett glas rött och rödtjutet  på Mango är inte högkvalitativt enligt henne). På vägen ner mot stureplan gick vi förbi johannesgatan där Elin precis köpt 50 sköna kvadrat med inflyttning om två veckor. Där kan vi prata om centralt läge!

På Anglais dracks det INTE drajjor, inte av oss åtminstone. Där anslöt även Slider, Sliderinnan och Jonas. Slider känner många välkammade killar som också dök upp och hälsade. Slider kör budgetmånad, så när Peter hade återanslutit till truppen drog vi uppför sturegatan för några stora (och små) kalla på Galna kusen där Elins söta väninna Malin befann sig med några kollegor. Sagt och gjort, öl  och shots slank ner där innan Peter, Malin, undertecknad och Elin gled in på hotellet.

Hotellet hade nåt sin after work peak för kvällen så det blev bara en öl där innan vi tog våra pinaler och tog en bulle till Storstad. Gänget var rätt trötta så där avvek först Elin sen Peter. Och när sen undertecknad tänkte bege sig dök Slider och Sliderinnan upp igen som små gubbar (Eller en gubbe och en gumma) i lådan.

Det hjälpte dock inte, utan det sattes punkt för kvällen där. Kul från kvällen dock att de tappra fotograferna från sthlmfinest lyckades med konststycket att knäppa oss både på
Hotellet och Storstad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback