En onsdag som alla andra!

Och så börjar det närma sig ännu en läggdagstid för el pastore. Men vilken dag jag har haft! Vaknade i morse något seg efter att ha suttit och ölat med Mats några timmar igårkväll. Tyckte inte det blev så mycket, men jag kände mig redigt salongsberusad igår när jag kom hem. Och inte alls fräsch i kolan i morse när jag vaknade!

Började dagen med en timmes promenad innan frukost, lyssnade på skön musik, log mot världen och funderade på hur lite sol det kan vara och man fortfarande har solglasögon... Mina åkte på vid bensinmacken på norr mälarstrand.. kändes rätt. Därefter frukost, jobbade lite med upphandlingarna åt den lilla rekryteringsfirman innan jag drog iväg och käkade lunch med  Jennifer på vårt stamlunchhak borta på tegnergatan. Sen upp i hötorgskraporna för att sy ihop det sista på den första upphandlingen. Solen började skina och det kändes tungt att sitta däruppe, så när Lisa ringde och sa att hon tänkte hoppa tunnelbanan vid Hornstull och ta en promenad därifrån var jag inte sen att haka på. Min uppskattning om att det skulle ta en halvtimme från hötorget till hornstull med apostlahästar via söder mälarstrand visade sig inte stämma hundraprocentigt. I vilket fall så åkte tröja och kavaj av, och i kortärmat gled jag fram utefter vattnet. Passerade minst tre små utskänkningsställen utefter vattnet. Läge att ta en pubrunda där nere tror jag allt!

Så vidare promenad, nu med Lisa, en sväng på långholmen och över västerbron innan vi hamnade på rätt sida stan igen. Solen sken men jag var tvungen att glida hem för att jobba lite med min karriärutveckling, ska träffa min coach i morgon bitti, och förra gången hade jag nog slarvat lite.. Man måste ta det här seriöst sörru..

Så nu sitter jag här, för många timmar senare och funderar på om jag inte ska dra fram sängen och krypa ner i lådan! Jora, så får det nog bli snart! Har varit en skön dag med mycket tid utomhus, och en hel del promenerande... härligt med vår ju!

Kommentarer
Postat av: Mats

Det blidde bara tre faktiskt.....fast det var krut i dem tydligen. Glömm itne att räta stafvelen...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback